![]() |
|
||||
|
bazı firmalarda evet bazılarında hayır, verdikleri hizmetlere gore ucretsiz veya ucretli olabiliyor.
Whois bilgilerini yanlis girmen herhangi bir sorun karsisinda domain uzerindeki haklarini tepmen demektir. yinede secim senin. namecheap iyi firmadir, hala enom reselleri ama guvenilir. Ben kendi domainlerim icin bir kac yildir moniker.com'u kullaniyorum, 7$ domain 2,20$ privacy. (domain konusunda en profesyonel firmalardan biridir) ancak suan yeni musteriler icin fiyatlar ucmus 18$ sadece bi domain
|
|
||||
|
Namecheap ile ek para ödemene ve bilgileri sallamaya gerek yok..
Ben Namecheap ile çalışıyorum ve bugüne kadar hiçbir problemim olmadı.. Sanada tavsiye ederim.. WhoisGuard desteğini de bedavaya veriyor senin de yazdığın gibi. Örnek http://whois.sc/turkdreams.com
|
|
|||
|
eğer böyle bişey diyorsan http://whois.sc/mujx.net
ben yanlışlıkla seçmişim bu özelliği godaddy'den 1-2# fark vermiştim galiba. |
|
||||
|
Alıntı:
Godaddy'nin güvenilirliği ve problemsiz oluşu birçok kişi tarafından biliniyor. Zaten bu yüzden çokca rağbet görüyor. Fakat diğer firmalarda aklımı kurcalamıyor değil. Fakat yahoo 'ya bir türlü ısınamadım. Yani forumda art arda şikayet konularını okuduktan sonra 2.99$ 'luk yahoo'dan uzak duruyorum. |
|
||||
|
Alıntı:
... Güvenebilirsin.. Ve Tr den domain alırsan kesinlikle nettescil den alma.. Dns leri değiştiremiyordum... Kaç kere mail attım bir tek cevap gelmedi. En son aradım.. İlgileniyoruz dediler yine sorun çözülmedi.. Bende Domainlerimi transfer ettim ve ediyorum Namecheap`a kesinlikle güvenebilirsin.. Son karar yine senindir..
|
|
||||
|
Alıntı:
Muhtemelen NameCheap yada Godaddy üzerinden işlemleri gerçekleştireceğim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|