![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Millet yahodan kaçmaya çalışırken sen yahooya gitmek istiyorsun
![]() Bence bir daha düşün. godaddy bence en güzeli
|
sanırım sadece yeni kayıt alıyor yahoo...
|
ben domain transfer secenegine girdim, birguzel kredi kartimdan parayi cekti.
sonrada transfer falan yapmadi. islemi iptal ettim. parami iade etmedi. sakin denemeyin bence.
|
valla ben domaini transfer etmek için önce domaini search ettim. Domaini buldum, eğer bu domain sizinse Yahoo! ya transfer etmek için tıklayınız dedi. Sonra bana mail gelmedi transfer için. Yahoo! Domains support ile konustum. Adamlar REDELEGATION zannetti. Bana bi yazı gönderdiler. Onun REDELEGATION olmadıgını transfer etmek istediğimi söyledim. Bu seferde bana dns lerimi değiştirmem gerektiğini söylediler. Bu sayede hosting kullanabileceksiniz dediler. Host kullanmak istemiyorum dedim anlamiyorsunuz herhalde dedim. İstediğim registrar transferi. Bu seferde istediğiniz şekilde Yahoo! domainlerimi transfer edebileceğimi söyleyen bir mail attılar. En son dayanamadım. Açtım ağzımı yumdum gözümü... Şaka mı yapiyorsunuz yoksa bişi mi bilmiyorsunuz. Neden support oldunuz diye. İnanmicaksınız ama bana gene REDELEGATION maili geldi. En son çıldırdım parayı da çektiler. Simdi mail attım sizin beceriksizliğiniz yüzünden domain transfer olmadı halen bekliyor dedim. İptal edip paramı geri yatırın dedim... Ama bakalım.. Hiç zannetmiyorum. Bu gerizekalı SUPPORT'dan bi b*k olmaz... Yahoo! ya transfer etmeyin SAKIN!! Paranıza yazık... gkg.net forever
|
|
||||
|
bir olay da ben anlatayım yahoo ile ilgili.
arkadaş yeni bir domain almış yahoodan, domaini kaydetmişler ama arkadaşın accountunda gözükmüyormuş domain. bakmış kredi kartından parayı çekmemişler. mail atmış demiş kartımdan çekin parayı ekleyim domaini hesabıma demişler "domain ücretleri geri ödemeli değildir"
|
yahoo dan geçen ay 2 tane domain aldım 1,99 dolarmıydı neydi. Domainlerimi kaydettiler.1 hafta kadar kullandım sonra baktılar türküz domainlerimi sildiler. Paramı vermediler. Mail yolladım (tabii bunun için iyi bir ingilizceye sahip olmak gerekiyor
) tıpış tıpış ödediler paramı geriye...domain içinde size öneriyorum bırakın yahoo yu godaddy yi sedo yu. www.ekonomikhost.net alın gitsin. Hem türk hemde telefonla 24 saat iletişebiliyorsunuz
|
|
||||
|
Az önce bir mail attığımdan bahsetmiştim. Cancel edilmesi ile ilgili. Ona mail geldi. Aynen şu yaziyor;
* The service is non-refundable. Mail attım tekrar durumu izah ettim. Anlamazlarsa türküm doğruyum şeklinde girişicem olmadı bi telefon ederim. Ama 2,99$ için o kadar tlf parası da ödemek anlamsız olur En iyisi alabilmeye çalışayım. Alamazsam artık ufak anne ve sülale işin içine girer ;D
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|