![]() |
|
||||
|
www.anasummerhouses.com bu scripti 50ytl'ye 0'dan yazdım ve site bittikten sonra 3 ay herifin ağız kokusunu çektim sizce kazıklandım mı?
|
|
|||
|
bence iyi yemişsin. bu kadar ucuza bu iş yapılmaz... ayrıca umarım tasarımı da sen yapmamışsındır yani emeğine yazık diyecem emeğin bombalanmış demek daha doğru olur...
|
|
||||
|
bu site için bu fiyat bence aşırı düşük, hatta bedava gibi bişi bişi olmuş
|
Webtasarım hizmeti vermiyoruz ama sadece bu konuda çalışan arkadaşlarımız,tanıdığımız firmalar var, senin gibi böyle yok pahası fiyat talep edip iş yapanlardan dolayı internetle daha yeni tanışan müşterilerle zor duruma düşüyorlar çünkü bir statik site için domain,hosting,tasarımı derken en az 250 ytl. istemeleri lazım ve en az 1 sene bu siteden mesul olacaklar, ama senin 50 ytl. gibi fiyatları kulaktan kulağa duyan müşteriler sürekli bu konudaki firmalara üçkağıtçı gözü ile bakıyor.
Bir de eğer bu sektörü bir meslek olarak seçmemiş ve hobi olarak yapıyorsanız, o zaman bu konuda satış ve hizmet işine girmeyin, hostingle ilgili olan örnekleri vermek istemiyorum zaten bu forumda sürekli gündemde oluyor. Konu fenerli tarafından (2005-11-16 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|