![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
noterde yaptığın işlem geçersiz, eğer bir logo için olsa idi kısmen faydalı olurdu, teknik bir konuyu noter onaylayamaz, zaten tüm dünyada yazılım patentlenmesi ile ilgili bir sorun var, avrupada 2 senedir yazılım için bir kayıtlanma standartı üzerinde çalışılıyor. Bu aylarda bir sonucada varılmak üzere.
Konu fenerli tarafından (2005-11-14 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
script yazarken en güvenlisi arkaplanda bunların lisansını onaylayan bir program. mesela harddiskin seri numarasına göre lisans verildiğini duymuştum (web için geçerli değil) denemedim bakmadım ama sadece harddiskin bulunduğu makinede çalışıyormuş. Buna benzer yöntemler geliştirilebilir. Ne kadar kullanıcıya kolaylık sağlanmayacağı göz önünde bulundurulsada programlarınızın lisanssız kullanılmasını istemiyorsanız bu tip yöntemler kullanılabilir. Gelecek aylarda böyle bir çalışma yapmayı düşünüyorum tabi zamanım olursa
|
|
||||
|
eğer asp ise http://www.aspencrypt.com/ bu güzel gibi duruyor.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|