![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Yazdığın cevap çok komiktide ondan ... Şöyle der gibi oldu, Mesela sen arkadaşlar en iyi katıksız benzini nereden alabilirim diye soruyorsun, biriside arabana mı alacan diyor, sende yok canım Arabam olsa ne diye benzim alayım der gibi bir kapıya çıkmış oldu... Olay bu
|
|
||||
|
Hımmmmm....
İlginç...... Bir daha baştan alırmısın? Tam anlaşılmadı.... Arabamız yokmu varmı? Benzini nereye koyuyoruz.... Yaw irc serverimiz olsa, yani okadarını kurma zahmetinde bulunmuş olsaydık, appleti gelip burada aramazdık herhalde.... Bende bunu dedim ama sağolsun aramızda çok aşırı zekalı arkadaşlar var ve biranda konuyu zıvanadan çıkarıyorlar.. Ama çok aşırı öğretici olmaya başladı burası... Seviye yüksek yani...
...Nothing is everything... Konu webmasterrifo tarafından (2005-11-14 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
ne demek istediğimi(zi) anlarsın. bunun ukalalıkla ne işi var anlamadım gitti neyse gereksiz uzadı dediğin gibi. Saygılar. |
|
|||
|
No Comment
Tamam arkadaşım aradığını bulmuşsun işte... Kolay gelsin sana... Aç böyle eğitici bir forumda, insanları sen aydınlat buradan şikayetçi isen :P Senin mesaj sayının üstüne 1000 ekle benimkisine ulaşırsın, bu arada fazla mesaj şudur budur demiyorum hemen yorum yampma tamamen oku Forumda arat mesajlarımı ve kime ne yardımda bulunmuş, kimden ne yardım almış ve kimle geyik yapmışım görürsün... Doğru mesaja doğru cevabı veririz No Comment dedim ama o kadar yazdım dayanamadım neyse konu kapansın için rahat olsun senin...
|
|
|||
|
Alıntı:
İkinci olay ise Alıntı:
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|