![]() |
|
|||
|
arkadaslar ben internetten swish 1.51 tr diye bir flash programı indirdim ama kullanamadım flashları test in browser yapınca harflerin yeri değişiyor karman çorman bişiler çıkıyor lütfen bu konuda bana yardım edin . .
|
|
||||
|
selam hakan
o swish denilen programın deneme sürümlerinin özelliğidir. yaptığın animsyon allak bullak olur. iki tavsiye, 1 : swish in 2. sürümüde var, bence onu kullan. 2 : http://www.***********.com adresinde swish 2 veya istersen senin kullandığın sürümün crack dosyasını arat ve olayı bitir. hadi kolay gelsin...
|
Selam,
Bu mesaj tüm swish kullanıcıları içindir. Swish Kaynak Dosyalarına ihtiyaç duyanlar sitemi ziyaret edebilirler. Ayrıca tüm sorunlarını forumlarda diğer Türk ve gavur kardeşlerimizle paylaşabilirler. Saygılar, Ekrem.... www.coolturk.com webmaster@coolturk.com |
|
|||
|
coolturk.com girdim üye oldum çok güzel bir site ve çok fazla kaynak var ama üyelik sisteminde bir sey var yada ben beceremedim logi oluyorum sonra downloads tıklıyorum karsıma kısıtlı bölüm falan çıkıyor kullanıcı bağlı değil falan diyor yardım edin plss :))
site sahibi ekrem kardes :) pls yardım ett ben acemi bir swish kullanıcısıyım :Pp |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|