![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
www.ultrason.web.tr
arkadaşımın şirketi için yapmıştım . bir süredir ben pop-up koymadığım halde pop-up açılıyor. nerden geldiğini anlamadım ? açılan pop-up bir kumar sitesinin pop-up u bir de bazen açılıyor bazen açılmıyor. deli olacağım. sizden ricam anasayfaya bir göz atıp nerden gelebileceği hakkında yorum yardımcı olmanız. ikinci konu ise google da indexliyken şu an sadece domain adı çıkıyor sitenin. acaba bu pop-up ile alakası olabilir mi ? "ultrason" diye aratınca ilk sayfada çıkıyor site ama sadece domain görünüyor ![]() şimdiden teşekkürler. Konu anadolu06 tarafından (2005-10-29 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
bence arkadaşının sitesini hacklemişler
http://a.as-eu.falkag.net/dat/brf/00...f/trpix.gif%3F bunu açmaya kalktı. Konu messmedia tarafından (2005-10-29 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bence olacaktı |
|
||||
|
Alıntı:
root a kod atmışlar. root da bulunan dosyaları bana gönderirsen senin için düzeltirim. buda messmedia nın dediği gibi yeni nesil hackerlerin yeni taktiği. mesela adam siteni hackliyor ve kendi google adsense kodlarını seninkilerle değiştiriyor. sitenin gerisine ise hiç dokunmuyor. böylece sen o adamın hesabına çalışıyorsun. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|