![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Benim düşüncem neden acıldığından dolayı çünkü komsump3.com sedo'da bulunurken banlandı. Düşüncem mahkemeye cıkartılan sitem mahkeme red edildiğinden olabilir diye düşünüyorum. cunku sedo da mp3 inidrme diye birşey yok ve mp3 siteleri reklamları var sadece.. bu sebebden dolayı olabilirmi ?
Türkiye'nin iLk Komsu Sitesi Konu komsunet tarafından (2005-10-25 Saat 04:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
evet sayfa.com hit göndermeye başladı
|
|
||||
|
Alıntı:
Mp3 sitelerine link veren siteleri banlamak demek yüzbinlerce sitenin banlanması demek.En baştada google.com yahoo.com arama.com netbul.com arabul.com un banlanması gerek millet mp3 sitelerine buradan ulaşıyor.Eger ki yılanın başı ezilmek isteniyorsa bu siteler banlanmalıydı ama bu da mümkün degil.mp3 sitelerine link veren sadece sayfa.com degildi.bence sayfa.com yanlışlıkla banlandı ve şu an sorunsuz şekilde açılıyor.mp3 sitesi banlanan arkadaşım vardı adam hırs yaptı 1 sitemi kapattılar 3 site açacam dedi ve açtı
|
|
||||
|
Ben bişe daha keşfettim arkadaşlar benim domainler isim vermiyim örnek : register.com dan alınmış bir domain 3,4 güne kadar sonra taşıdık komsuregister.com a ve taşıdıktan sonra açıldı bundan dolayı olabilirmi ? Demek istediğim.. domain register ettiğimiz yerlere mu-yap ın emrine göre türkiye girişleri kapanılıor olabilirmi ? yani akla herşey geliyor soru işareti cok
|
dns lerde cözülme oluyor belrli süreden sonra ip degişikliğinden sonra site hizmete devam ama dava kararı olan siteyi ttnet kapatmakla yükümlü tekrar farkedince tekrar banalr aktif olur bilginize..
hemen sevinmeyin.. davalar geri cekilmedikten veya dava düşmedikten sonra domainler acılmaz. işte ttnet dns leri ancak 3-4 ay etkiliyor yeneiden blok atması gerekiyor yanai süresiz bloac olmuyor.
|
Mu-yap.org ile ilgili http://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=8460 linkinde konu sitemize sorulmuştu. Mahkemeye gidilmesi gerektiği belirtildi. Belki de mahkemeye başvurarak tedbirin kaldırılması talep edilmiş olabilir.
|
Alıntı:
İşte mu-yap ile görüşüldüğünde sitemizde hiç bir mp3 ve linki mevcut degildir5 kontrol edebilrisiniz sitemizin geri acılmasını istiyoruz dediğimizde adamalrın cevabı suu Üzgünüm bu kararları ben karar veremem kurul toplanıyor ve kurul karar veriyor malüm biz dernek oldugu ve masrafalrının agır oldugunu davanın geri cekilmesi bize cok maddi zora sokacagını söylüyor .. resmen adamlar acmıcaz kardeşim sen bizim pazarmızı engelliyorsun demek istiyorlar resmen mahkemeye bile başvursan sonuş olumsuz cıkacagı kesin. ama içimden diyor inat et dava ac kanıt iste kapatma nedeni + gönderdikelri mail ile ama işte zaman yokki.
|
Alıntı:
hukuki arkadaşım bilgilerin için teşekkür ederim.
| Stil | |
|
|