![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ya sen bu forum olayını baya abarttın.
Bide gen.tr leri aldın mı of of.. ![]() bildiğim en iyisi www.tek-tips.com www.webmaster.gen.tr de bende web.tr si boşta mı bakmadım bir bak istersen. |
|
||||
|
tek-tipse baktım. güzel site. yalnız forumlardan webmaster.web.tr gibi türkçe olanlarla ilgilenmiyorum.
elimde forum olmayan sitelerde var ve elimdeki büyük siteler onlar fakat hepsi kırgız lehçesiyle yazıldığı için burda sizinle paylaşmak anlamsız. forum siteleri bir nevi nadasa bıraktığım siteler. kendi kendi yeşerip büyüyorlar. yabancı-ingilizce sitelerle ilgleniyorum. başka isim verebilecekler varsa sevinirim. 10-15 tane alıcam. Konu nomak78 tarafından (2005-10-24 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
nadas a bırakılınca bir tarla bir sene hiç bişey ekilmez ürün alınmaz.
Artık nadasa bırakma da yapılmıyor her sene ekilen ürün değiştirilerek toprağın dengesi salanıyor ve bölece sürekli ürün alınıyor. yani terminoloji veya örneğin yanlış oldu. ![]() bu ilk okul bilgisi be yaw |
|
||||
|
senin bana niye sataşmaya çalıştığını biliyorum.. kullanılan bir mecaz bile seni bu kadar rahatsız ettiğine göre. arka mahallenin, çingene ağzı olan, "alaycılık" sanatını iyi kullandığında bilindiğine göre sana bu başlıkta yazacak fazla birşey yok.fazla uzatma bu tartışma çok su götürür ve zararlı çıkarsın bu işten. konuyu dağıtacağına insan gibi git alakan olan konularda başka insanlarla diyalog kur.
Konu nomak78 tarafından (2005-10-24 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|