![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
slm arkadaşlar
yahoo da bir domain var ve yılı dolmak üzere Domain Registration Date: Sat Oct 30 13:20:42 GMT 2004 Domain Expiration Date: Sat Oct 29 23:59:59 GMT 2005 yani bu ayın 29 unda doluyor yahoo domain panelinde renew ( süre uzatma ) gibi bir seçenek yok domains-support@cc.yahoo-inc.com adresine mail yoladım domain süresini bir yılık uzatın diye ama cevap veren yok yahoo domain de süreyi nasıl uzatcaz? çok acil ve zor durumdayım bi yardım edin |
|
|||
|
off ya hem mail çektim renew edin diye hemde bugün godaddy den transfer isteği yolladım
bi terslik çıkmaz dimi domain bu ayın 29 sunda süresi doluyor ve bir müşterimin domaini kesinlikle uzatmam gerekli bu yahoo nekadar saçma domain satıyorsa ve renew yoksa ne işe yararki |
|
|||
|
How do I find my renewal date and amount?
If you have signed up for a Yahoo! Small Business service with an annual billing cycle (one payment per year), your credit card will be charged one year from the date that you signed up for your account. For example, if you opened your store on April 4th 2005, then on April 4th 2006, you will be billed for the next year of service. You will receive reminder emails to your primary email address listing your renewal date and amount 60 days and 30 days before your renewal date. Bunun anlamı kısaca şu: Günü geldiğinde, renew ücreti vermiş olduğunuz kredi kartından otomatik olarak çekiliyor. Size daha önceden bunu bildiren bir mail yolluyorlar. Hesabınızdan ne zaman para çekileceğini şu adresten görebilirsiniz. http://billing.yahoo.com. Buradaki temel sorun, renew günü gelince, kredi kartınızın süresi dolmuş olabilir. Bunu göz önünde bulundurun |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|