![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Hello Mehmet,
Thank you for writing to Yahoo! Customer Support. Your domain renewal is included in your annual Yahoo! Domains fee. Provided that you have not made any billing contact changes or transferred registrars, Yahoo! will automatically pay the domain registration renewal fee within 14 days of your expiry date. Please note that your account with Yahoo! must be active and current with payment. We will continue to pay the renewal for as long as you continue your account with Yahoo! Domains. You may disregard any notices from other companies/domain registrars requesting payment for your domain. Currently, there is not an option to prepay in advance. Thank you again for contacting Yahoo! Customer Care. Regards, Thomas Yahoo! Billing Diye mail gelmiş bunun tam türkçesi ney? |
|
|||
|
ya beyler
bu yahoo dan bidaha domain alırsam davul olayım bu ne rezillik ya mail yolladım cevap vermiyorlar domain panelde renew felan yok yahoo wallet ten kart bilgileri var billing.yahoo.com da summary de benimdomain.biz - Yahoo! Domains ActiveActive 10/15/2006 Visa diyor yani active diyor 15/10/05 te parayı çekcekmiş gibi gösteriyor denyo payment history de ise 10/15/2005 54129473 benimdomain.biz - Yahoo! Domains Visa $9.95 gösteriyor yani para çekilmiş bankamı aradım sordum evet yahoo kredi kartından 9.95 $ çekmiş hoş güzel ama bir sorun var whois lerde domain süresi uzamış görünmüyor bir sürü farklı whois servisinden whois çektim ama domain süresi uzatılmış görünmüyor kafayı sıyırcam lütfen yardım edin ne yapmalıyım mail yoluyom cevap veren yok bi daha yahoo dan domain alanaın tee.... isterse 1 dolara versin bi daha alırsam davul olam lütfen yardım edin yaw ne yapacam ben şimdi |
|
|||
|
Merak etme... Saat farkını göz önüne alırsak, para dün sabaha karşı çekilmiş olmalı. Hafta sonları yapılan işlemlerde, database'lerin güncellenmesi 48 saati buluyor. Bu akşam, yada en geç yarın sabah kayıtların güncellenir.
|
|
|||
|
Alıntı:
ya bi firma anca bukadar şerefsiz olabilir. abicim ayın 15 inde çekmişler parayı ama whois lerde domain hala uzamamış görünüyor mail yoluyon hep sabit aynı cevap geliyor duğum tarihini kredi kartın son 8 hanesini yolla diyor yoluyon cevap hiç gelmiyor Allah yahoo nun belasını versin yaw bu ayın 29 unda dolcak süresi ne yapacam ben ya çıldırıyorum ya domain süresi uzatma bukadar problemlimi olur godady de yıllardır çalışıyom hiçbir problemim olmadı yahoo ne rezil bir firmaymış yaw bi yardım eli uzatın ben ne yapayım domaini nasıl uzatayım |
|
|||
|
yaw arkadaşlar bugün yine bi umudla whois çektim hala süre uzamamış
bide adamlar karttan parayı çekmişler ayın 15 inde ama süreyi uzatmıyorlar transfer etmek istiyorum .biz domain olduğu için özel bir kod gerekiyormuş o koduda vermiyorlar delircem yaw ne yapmalıyım???? yardım edin lütfen |
|
|||
|
topicle ilgili sonuç mesajı
umarım sorun yaşamazsınız. bakın standart .com .net .org domainler çok çabuk transfer edilebiliniyor başka yerlere ama .biz .info tipi uzantılarda transfer edemezsiniz söliyim size sebebine gelince .biz gibi uzanltılarda misal godady e transfer edersiniz godady domain admin nine mail atar 2 tane şifre yollar birisi transfer kodu biride güvenlik kodu sonra sen godaddy panel den o kodları girersin ama bir kod daha gerekli authorization yani yetki kodu dedikleri bir kod da gerekli. bu .com .net .org larda gerekmiyor sadece .biz türü uzantılarda gerekli bu koduda yahoo dan almanız gerekiyor. ama mail yoluyorsunuz cevap bile vermiyorlar hemde 10 tane mail atmışımdır. ayrıca ingilizcemde var kendi kendime şüphe ettim yeminli tercümana kontrol ettirdim mesajımı doğru dedi ama amcalar cevap bile atmıyorlar ee şimdi ne oldu telefonla aramak zorunda kaldık america yı yani yahoo yu dedik işte sizde domainimiz var süresi dolmak üzere ve karttan parasını çekmişsiniz ama hala domain süresini uzatmamışsınız biton kıl yün tüy hikaye anlatılar en sonunda tamam yapacaz dediler Domain Registration Date: Sat Oct 30 13:20:42 GMT 2004 Domain Expiration Date: Sun Oct 29 23:59:59 GMT 2006 Domain Last Updated Date: Thu Oct 20 05:04:08 GMT 2005 ve bugün yaptılar ama ne oldu 15 gündür süreyi uzatmakla uğraşıyom göbeğim çatladı 50 den fazla e-mail yolladım. 9,95$ süre uzatma parası verdim ama amerikaya açtığımız telefon faturası nekadar gelcek bilmiyorum. kafadan 100 ytl gelir bence al işte size bi domain uzatmanın maliteyi yahoo da bi kaç aygeçsin tekrar transfer etmeye çalışçam tabi bide o meşhur yetki kodu için tekrar bi telefon açmamız gerekçek yani yine baya bi tel faturası baycaz Allah yahoo nun belasını versinnnnnnnn. ha problem yaşamıyom diyen arkadaşlara diyomki Allah problem yaşatmasın ama bigün illa yahoo ile yaşayacaksınız problem aha buraya yazıyom. ben sadece başımdan geçenleri paylaştım ne yapcağınız size kalmış bundan sonra yahoo dan domain vs de alcağımı hiç sanmıyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|