Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-09-30, 23:11
venom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
40.97213,28.718637

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %0/0
venom has a spectacular aura aboutvenom has a spectacular aura about
Standart godaddy transfer sorunu?

arkadaşlar godaddy e başka bir yerden domain transfer yapıyorum ancak yanlışlıkla karşı taraf transferi iptal etmiş daha sonra bende tranfer istegi için re-tranfer dedim ancak cp nin sag tarafında birtakım yazılar var ve en altta ise

To accept incoming domain transfers with your Transaction ID and Key, please visit the Accept Transfers page.

yazıyor...sanırım ilk transfer sırasında yaptıgım gibi id ve security kodunu girmem gerek ancak re-tranfer dedikten sonra maile böyle bir bilgi gelmedi ve domain status tada...
Pending Current Registrar Approval
yazıyor???
acaba herşey yolundamı?? bana göre deil ama bilmedigim için bi hata yapmak istemiyorum

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-10-01, 00:29
pembekedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/8
pembekedi will become famous soon enoughpembekedi will become famous soon enough

yolunda bi süre beklemeniz gerekiyo. godaddyde translfer işleleri bikaç gün alabiliyo. durumu farkettikleri zaman size gerekli maili gönderirler. hesabınıza giriş yaptıktan sonra menü var domain transfer gibi oraya girip kontrol edin ve tekrar istekte bulunun. karşı taraf kabul etsin. ş uan olanlar sadece transfer süresini uzatıyo o kadar.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-10-07, 20:49
venom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
40.97213,28.718637

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %0/0
venom has a spectacular aura aboutvenom has a spectacular aura about
Standart sorun hala devam ediyor?

arkadaşlar transferin gerçekleştigine dair mail aldım ancak godaddy e bakınca domainin hala transferde oldugunu görüyorum...ayrıca whois den bakıncada godaddy de oldugunu ama please call falan diyo anlamadım...bi bakıp yardımcı olun bana yaa

http://www.whois.sc/orhunyilmaz.com

Seçenekler
Stil