![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
öff bu kaç oldu dava açıcam şunu yapcam bunu yapcam.. Kardeşim açık ve net bi mok yiyemessiniz dava da açmaya kimsenin d.tü yemez. Aha biriside açsında görelim..
Almayın bu adamlardan 1500 kere söyleniyor ama hala gidip alıyosunuz. Konu TurkWeb tarafından (2005-09-23 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bu adamların TR de en çok hosting satan firması olduğuna hala inanamıyorum
|
ben geçen 3 senede 40 tan fazla domain aldım ve hiçbir sorun yaşamadım henüz.
symbiantech, peki müşteri hizmetleri ile ya da ticket yöntemi ile birebir iletişime geçip sorunu bildirdiğine eminsin di mi ? çünki ben ne zaman iletişime geçsem 1 gün geçmeden çözülüyor. benim yaşadığım tek sorun bir domainimin uzatılmamasıydı ödeme yapılmasına rağmen. ticket kullandım ve 1 gün sonra uzatıldı. inşallah benim başıma da birşey gelmez geçmiş olsun. Konu uslanmaz tarafından (2005-09-23 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
3 domain parası yatırdım 2 tanesini kullanabildim 1 tanesinin parası yatmadı dediler dekont yolladım fax çektim cebitte standlarına gittim yok nafile 12 milyon para beni fakir etmez ama bunun öteki dünyasıda var
|
|
|||
|
Sorunun büyük ihtimalle nic.tr düşecek adını silmek için 2 ay beklettiğinde alan adının boşta görünmesinden kaynaklanıyor nic.tr harici sitelerde domaini kontrol ederken. Nic.tr otomatik kayıt sistemi olmadığından düşeceği gün gece 12'de kim daha hızlı davranırsa alıyor domainleri. Dava açsan da alabileceğin en fazla ödediğin para ki davaya gerek kalmadan mail atarsan paranı öderler herhalde.
|
|
||||
|
mail attım ancak hiçbir yanıt yada bir açıklama gelmedi ticketlada yaptım ama nafile sanırım para geri ödenecek diye korkuyorlar bütün domainlerimi taşıyorum ordan bu yüzden bende böyle birsey beklemiyordum 10 dan fazla domainim var orda sorun yaşamadım hiçbirinden ancak benim kızdıgım insanları enayi yerine koymaları bu işi yapamayacaksan ne diye ugrasırsın ben verdiğim paranın peşinde değilim adres kesin gözüyle bakıp içeriğini ve tasarımını yaptım emegime ve harcadığım vakite yanarak bunu yazdım ödenmesi yada ödenmemesi önemli değil ödemiyeceklerse yada açıklama yapmayacaklarsa etetk giyip dolaşsınlar başka ne diyeyim.
| Stil | |
|
|