![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Linler çalışıyor arkadaşlar.. eğer indiremediyseniz..
buzgibi@msn.com msnden zipli halde yollayabilirim..
|
|
|||
|
Bir ara uc harfli domain alacagim diye sinir,stres yapmistim.
Bu stres beraberinde, uc harfli random domainleri kontrol eden ufacicik bir uygulamayi PHP ile yazmami getirdi. Nedenini cozemedigim bir sebepten dolayi *.org uzantili domainleri doluysa bile bos gosteriyor. Bende o yuzden org'lari kontrol etmesini iptal ettim. Ilgilenenler buradan biraz refreshleyebilirler. Hatta su anda o68.net'in bos oldugunu soyledi bana.. Konu Myopic tarafından (2005-09-23 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
sunucuya istek gonderiyor, cevap aliyor v.s derken belli bir zamandan sonra zaman asimina ugruyor. Bu sekilde cok daha hizli oldugunu dusundum ve boyle yazdim. |
|
|||
|
Alıntı:
ve oyle kaldi, soyle yapabilirsin; bunu sen yazabilirsin mesela. Cokta hos olurdu.. Alıntı:
Degistirdim, degistirdiklerimdede ara sira boyle yapiyordu. Nadir yani. |
|
|||
|
3 harfli domainler konusunda bana firma kısaltmaları dışında iyi bir site gösterirmisiniz. amerikan online biliyom o kadar.
"s1k" var alacakmısınız demek isterdim ama onuda almışlar.
Konu alpaym tarafından (2005-09-23 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|