![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
selam
havale yoluyla domain ve host veren tr şirketi var mı?bir de siz hangi şirketi kullanıyorsunuz?domain alacağım da ... bir de whois de ismim çıkmasın istiyorum bunun bir yolu var mı? |
|
|||
|
http://www.google.com/search?hl=tr&a...amp;lr=lang_tr adresinden Türkçe servislere ulasabilirsin.
------------------------------------------------------------ Domain Kayit Yıllık $8.49 & Ücretsiz Domain Reseller Program -> www.domainkayit.com ------------------------------------------------------------ Web Hosting Yıllık $15 -> www.turkwebhosting.com ------------------------------------------------------------ |
|
|||
|
Selamlar Arkadaşalar;
Bak kardeşim; gel turkticaret.net sitesinden domain adınıda hostinginide havelemi istersin başka bir yolmu istersin nasıl istersen kayıt ettir kafan rahat olsun. benden tavsiye.. kolay gelsin.. |
|
|||
|
Cableturk den havale ile domain ve hosting alabilirsin, whois bilgilerin de istediğin gibi düzenlenir. www.cableturk.com
|
|
|||
|
Çok ucuz bir hosting değil ama Piyasaya göre bence çok uygun www.plusbroadcast.com adresinden ulaşabilirsin.Adamlar dürüst çalışıyor.Ben hosting aldım 5 mb ve domain senelik 18 USD ödedim.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|