![]() |
|
|||
|
arkadaşlar
Ödeme yaparken çok bekliyor Place My Order tuşunua bastıktan sonra.. ne kadar beklerse beklesin sonuç çıkmasa bile [domain kayıt edildi uyarısı vermese bile] domaini kayıt ediyor... State kısmına arkadaşın dediği gibi None veya - koyduğunu zaman sorun çıkmıyor şu an 3. domaini aldım 7-8 tane daha almaya çalışacağım umarım sıkıntı çıkarmaz
|
|
|||
|
12 domain kayıt ettim
12*2.7 YTL olmamıştır umarım ![]() bu arada merak ettiğim bir konu da kontrol panelinde Status: pending diyor domainler için ACTIVE demiyor fakat kayıt ettiğim domainleri başka yerlerden kayıt etmeye çalıştığım zaman bu domain dolu diyor eğer kampanya pazertesi gününe kadar devam ederse 20 tane daha alacam tabii her domain başına 2.7 YTL kesmesse |
|
||||
|
ya ben anlamadim simdi.
sanal kartimda 4,00YTL vardi girdim 1domain aldim yani aldigimi saniyordum sanalkartta suanda 2,74YTL var herhalde dedim yanlis yaptik 1domain daha aldim ama para hala ayni ve domainleri dun aksam 21:00 de aldim bugun saat 13:45 ve 2domainin de whoisi bos hesabimdaki 2,74ytl de duruyor ? nerde yanlis yaptim domainleri aldiktan sonra sadece bir "wallet" diye bir mail geldi onu açt1m onayladim sanal kartnumarami baska ne gerekiyordu ?? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|