![]() |
|
|||
|
Yapmış olduğum web çalışmasını sizlerin görüşlerine sunuyorum.
Sayfa içeriğini nasıl daha fazla zenginleştirebilirim? Sayfanın özelliğine göre neler eklenebilir? Dizayn , içerik vb konular hakkında ,tecrübeli kişilerin veya herhangi bir konuda görüşü olanlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler. http://www.fotogaleri.com.tr.tc |
|
|||
|
Siteniz bence guzel.. Zaman ile yerli yerine oturur her sey. Benzeri yabanci sitelere bir goz atmakta fayda var. corbis.com ornegin.
Benim kanaatimce en onemli unsur: resim cesidi ve adedinin duzenli olarak cogalmasi ve ziyaretcileri tatmin etmesi. Yenilik olarak onerebilecegim: E-kart seklinde mesaj ve muzik ekleyerek yollama imkani olabilir.. Basarilar dilerim. |
|
|||
|
Teşekkür ederim arkadaşlar , sitenin tasarımını yeniliyorum yakında hazır olur umarım.
e-kart için ise biraz daha zamana ihtiyacım var sitem şu anda html tabanı üzerinde html ve javascript kodları ile hazırlandı. Php ye geçtiğim zaman e-kart sisteminide yapmaya çalışacağım. |
|
|||
|
|
|
|||
|
Siten Gerçekten güzel sade ve temiz fakat bu mavi renk gözü çok yoruyor. Sıcak renkler kullan. Hizli bir sürede wallpaperlerini çoğalt mesela wallpaperworld.virtualave.net hiç iyi bir tasarımı yok fakat binlerce wallpaperi var baqmaya değer wallpaperlerini zenginleştir kategorileride çoğalt ve kendine acil bir domain al bu subdomain altında çalışma derim ben...
İyi Çalışmalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|