![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Hangi siteden referrer gönderilmesini istiyorsanız o siteyi yazın. sonra kendi sitenizi yazın. İstediğiniz siteden size referrer göndereyim.
![]()
|
Bu referrer'ın çalışma mantığından dolayı mı böyle yoksa bir açıklık var oradan sızıntı mı söz konusu???
|
açık sayılmaz. çalışma mantığı...
|
tebrik ederim.
peki bu bilgiyi bizimle paylaşmak ister misin? nasıl oluyor bu iş?
|
bir dosyayı sererdan isterken browser referer bilgisini
Referer: http://www.siteadi.com satırı şeklinde yolluyor. browserın yaptığı gibi servera bağlanıp bir sayfa isterken yolladığınız dataya bu satırı eklerseniz referer o sayfa oluyor.
|
kızılkurtun bahsetigi socket handle içerisine istenen reffer bilgisini yerleştirmek
kızılkurt hoja programı verdik diye yayma piyasaya zaten yasah yaymak biliyon ama engüzeli hile yapmamak arkadaşlar valla işin doğrusu hilesiz iş yapmak |
|
||||
|
ama burada yapılan hile yapanın zararına değil mi ben mi yanlış düşünüyorum.
yani kim ister ki kendi gönderdiği ziyaretçiyi başka bir site göndermiş gibi göstermeyi. eski zamanın birinde adamın biri 1 metreden atarak iğne deliğinden ip geçiriyormuş padişaha getirmişler bu adamı. padiş adama göster bakalım hünerini demiş o da hünerini göstermiş padişah bu ne işe yarayacak demiş cevap yok padişah diyor ki bu adama bir kese altın verin hiçkimsenin yapamadığını yapıyor. bir güzel de dayak atın millete memlekete faydası dokunan bir işe harcasın kabiliyetlerini. ![]() saygılarımla
|
Programa gerek yok.. mIRC ile dahi bunu yapabilirsiniz
![]() Eklin remote'a (alt+r) /hitgonder yazin mis gibi hit :P Kod:
alias hitgonder {
sockclose hit
sockopen hit www.sizinsiteniz.com 80
}
on *:sockopen:hit: {
sockwrite -n $sockname GET / HTTP/1.1
sockwrite -n $sockname Accept: */*
sockwrite -n $sockname Referer: www.referersite.com
sockwrite -n $sockname Host: www.sizinsiteniz.com
sockwrite -n $sockname
}
on *:sockread:hit: {
sockread %h
}
|
burda www.referersite.com yazan yere ne yazcaz ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|