![]() |
|
||||
|
Eğer free mail kullanıyorsan Yahoo'dan, uzun zamandır free mail için pop, smtp desteği vermiyor Yahoo! (eğer son zamanlarda bir değişiklik olmadıysa) Pop ve smtp desteği için ücret ödememizi istiyor.
|
Bu ayarlarda sorun yok.
Size verdiği hata nedir? hangi email client programıyla email çekmeye çalışıyorsunuz; Ben kendimde yeni bir hesap açtım. Outlook Expreste yaptım şu şekilde: Araçlar (tools) Hesaplar (Accounts) sekme sayfasından (Tab page) Posta (mail) bölümünü seçin Ekle butonuna tıklayın listeden postayı seçin bir pencere gelecek (internet bağlantı sihirbazı diye isimlendirilmiş olması lazım) Oraya karşı tarafa isminiz nasıl gözüksün onu belirtin (teknik bir bilgi değil) Eposta adresine adresinizi tam bir şekilde yazın (örneğin ismail@yahoo.com) Devam deyince sonraki ekranda seçilen alandan POP3 seçili kalsın Gelen posta bölümüne (Pop3) : pop.mail.yahoo.com yazın aşağıdaki giden posta bölümüne (SMTP) : smtp.mail.yahoo.com yazın Devam deyince Hesap adınızı yazın (ismail@yahoo.com) şeklinde email hesabınız varsa oraya ismail yazın Şifrenizi yazın Devam devam deyip bitirin daha sonra açtığınız bu yeni hesap seçiliyken özelliklerine girin. Sunucular (servers) bölümüne girin oradaki en alttaki alanı seçili yapın (sunucu kimlik doğrulaması gerektiriyor şeklinde olan yer) Gelişmiş (Advenced) bölümünü seçin (az önce Sunucular bölümü seçiliydi) Giden Posta (SMTP) deki 25 rakamını 587 ile değiştir. Tamam deyip gönder al yapın bakalım sonuç ne olacak? normalde önce bağlantı almaya çalışıyor. 1) Hostu buluyor (finding host) 2) Hosta bağlanıyor (Connecting host) 3) Kimlik doğrulanıyor (Authorizing....) bende 3. seviyede takılıyor. bunun anlamı karşı tarafla iletişime geçebildim ve böyle bir hesap var ama şifresi yanlış olduğu için postalarını alamadım ![]() bir yerde takılırsanız sorun lütfen. Saygılarımla
ismail Konu TRinsanRehberi tarafından (2005-08-30 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
malesef ben bunların hepsini yapmıştım zaten olmadı denemeye devam tşk.
|
|
|||
|
|
|
||||
|
gelen uyarı nedir?
ben dediklerimi aynen yaptım ve serverı buldu bağlantı aldı fakat kimlik doğrulamada takıldı. bu demektir ki ayarlar aynen senin dediğin gibi.
|
Alıntı:
|
bundan bahsediyorsun heralde inan bildigim herşeyi denedim google den yahoo nun kendi sayfasından bilgi indirdim ve hala denemekteyim
Sunucu bağlantısı başarısız oldu. Hesap: 'pop.mail.yahoo.com', Sunucu: 'pop.mail.yahoo.com', İletişim Kuralları: POP3, Bağlantı Noktası: 587, Güvenli(SSL): Hayır, Yuva Hatası: 10060, Hata numarası: 0x800CCC0E |
|
||||
|
yahoo paralı arkadaşlar, 5 yıldır netle ilgileniyorum ve hep böyleydi...
karşılaştırma var burada http://mailplus.mail.yahoo.com/help |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|