![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() o değilde destek vermemek elde değil! pkk siteleri dururken mp3 sitelerinin kapanması çok ama çok saçma! İNTERNETİMİ GERİ İSTİYORUM!
|
benim kızdıgım 25 site listeye alınıyor 13 tanesine bir şekil ulaşılıyor uyarılıyor kaldırın diye onalrda kaldırıyor ee peki bu 12 siteye neden ulaşılmıyor. domain whois cekildiğinde mail adresim yazılı ( telefon adres yazmam , abuk sabuk telefonalr acıyortlar ) peki bizlere neden mail gönderilmedi kardeşim kaldırın mp3 diye ama ben zaten uyarı almadan bu mp3 söyleditisi gecmeye başlayınca ( 2-3 ay önce) kaldırmıştım bend elinkleir vardı sadece
işte benim kızdıgım olay bu 13 site uyarı için sahiplerine yada hosting firmasını uyarıyor 12 siteye ulaşamdık diyor... olacak işmi buu
|
Alıntı:
|
|
|||
|
mahkeme kararının senin eline alman lazım dostum kim ne derse desin bu kapama cezasıysa aynı tv kanalarında nasıl uygulanıyorsa öyle yapmalılar. kapıycaklarsa tek yolu var dava açarlar sahibinede yazılımı bir şekilde ulaşırlar ulaşamıyorlarsa hakkında işlem yaparlar birgün yakalanır sonuçta... + mustafa sanldal tvde açıklama yaptı ntv'de mp3'ün bana zararı yok çoğu zamanda çekiyorum diyor adam bana çok faydası var diyor. Tarkan napyıor internette parçalarını kendi elinle veriyor sonra siteleri kapattırıyor dava açıyor.
|
|
||||
|
Arkadaşlar anlaymadığınız bi nokta var sanırım. Artık Mp3 siteleri T.C kanunlarına göre suçtur. Pkk'nın açtığı siteler de suçtur. Ama o sitenin kapatılmaması sizinkinin kapatılması sizin yasalara aykırı iş yaptığınız gerçeğini değiştirmez.
Evet Telekomun yaptığı domain banlama işi yanlış olabilir ama mp3 sitesi sahipleri için şanstır. Eğer TElekom domain banlamasaydı bu iş size dava olarak geri dönecekti. Buna Emin Olun. Çünkü Artık bu işin arkasında tarkan filan yok. Müyap VE Dünyanın En Büyük Mp3 Player ve mp3 Siteleri sahibi Apple Var... |
|
|||
|
Alıntı:
Ama öyle olduğunu zannetmiyorum. Çünkü Mp3 zaten suç. Adam gider dava açar kapattırır. Yani parçalarını kendisinin mp3 sitelerine vermesinin bununla ilgisi yok. Reklam amaçlı olabilir, fakat Mp3 siteleri ile ilgili olamaz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|