Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 04:20
lovemove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/8
lovemove is an unknown quantity at this point

--------------
ha eklemeyi unutmuşum ; domain ICANN'ın falan demişsin banlayamaz demişsin domain ICANN'ın ama bağlantıda Türk telekom'un oldu icannın diye domain herşeyi yap spy yolla virüs yolla neymiş ICANN'ınmış unutmaki burası Türkiye ve Türkiyede Türk telekom ICANN'dan daha üstündür
-------------------

Buradaki görüşün yanlış işte Türk telekom kafasına göre site banlayamaz. hadi banlasın bi büyük şirketin sitesini kim üstün görürüz. google veritabanında mp3 linkleri barınıyor. banlasın google yi bakalım noluyor... Türk telekom bize internete bağlantı hizmeti sunuyor. banlama hizmeti deil.

#22 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 05:14
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
samedmz44 has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
lovemove´isimli üyeden Alıntı
--------------
ha eklemeyi unutmuşum ; domain ICANN'ın falan demişsin banlayamaz demişsin domain ICANN'ın ama bağlantıda Türk telekom'un oldu icannın diye domain herşeyi yap spy yolla virüs yolla neymiş ICANN'ınmış unutmaki burası Türkiye ve Türkiyede Türk telekom ICANN'dan daha üstündür
-------------------

Buradaki görüşün yanlış işte Türk telekom kafasına göre site banlayamaz. hadi banlasın bi büyük şirketin sitesini kim üstün görürüz. google veritabanında mp3 linkleri barınıyor. banlasın google yi bakalım noluyor... Türk telekom bize internete bağlantı hizmeti sunuyor. banlama hizmeti deil.
ben herhangi bi yerde kafasına göre banlar demedim kapatılan mp3 sitelerindende zaten resmi kararla kapatıldığı yazılıyor iyi güzel ben basayım spyı virüsü banlamasın o zaman ha eğer haksız yere banladığını düşünüyorsa heryerde cumhuriyet başsavcılığı var.. ben zaten googleı falan banlasın mp3 linki barındırıyor gibilerinden bi anlamda söylemedim adam diyorki domain ICANN'ın ne karışır öyle olursa bağlantıda Türk telekomun ? ha kapatır kapatmaz o ayrı ama yok domain icannın yok icannın diyede banlayamaz aha sıra sıra hepsi banlanıyor icann ne diyebilir ?

#23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 08:20
dazlakcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

dazlakcom is an unknown quantity at this point

ıyıde normal bir site olsa gıdersın adam gıbı suç duyurunda bulunur ve kazanır açtırırsın banını ancak sonuc oalrak mp3 hiç kimse savcılığa gidip bunalr mp3 sitemı kapadı banladı açtırın dıye dava açmaz sanırım...

#24 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 09:49
Member

Tecrübe Puanı: 3
KIZILKURT is on a distinguished road

Alıntı:
marissoft´isimli üyeden Alıntı
+1907 sana katılıyorum saçma bir banner.
öncelikle marissoft koptum +1907 ne

o değilde destek vermemek elde değil! pkk siteleri dururken mp3 sitelerinin kapanması çok ama çok saçma!

İNTERNETİMİ GERİ İSTİYORUM!

#25 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 10:01
Permission - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
best scuba

Tecrübe Puanı: 7
eTicaret: %100/1
Permission will become famous soon enoughPermission will become famous soon enough

benim kızdıgım 25 site listeye alınıyor 13 tanesine bir şekil ulaşılıyor uyarılıyor kaldırın diye onalrda kaldırıyor ee peki bu 12 siteye neden ulaşılmıyor. domain whois cekildiğinde mail adresim yazılı ( telefon adres yazmam , abuk sabuk telefonalr acıyortlar ) peki bizlere neden mail gönderilmedi kardeşim kaldırın mp3 diye ama ben zaten uyarı almadan bu mp3 söyleditisi gecmeye başlayınca ( 2-3 ay önce) kaldırmıştım bend elinkleir vardı sadece

işte benim kızdıgım olay bu 13 site uyarı için sahiplerine yada hosting firmasını uyarıyor 12 siteye ulaşamdık diyor... olacak işmi buu

#26 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 11:26
marissoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/-1
marissoft is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Linkpazari´isimli üyeden Alıntı
sana dokunan birşey varmı dostum müzisyen benim sen soft firmasının ki şu anda kullandığın windowsundan tut bilgisayarındaki %99 herşey *****dir gelip burda ötünme
bana dokunan bir şey yok sen müzisyen olabilirsin ama bir kasette 500 bin satmıyorsun heralde, o adam bu olmasa belki 1 milyon satar. o banner ne öyle internetti geri istiyorum. konuya baktım olay pkk sitesine donmus tamam oda banlasın ben o karşı değilim ama mp3 sitelerini haklı olduğuna inananlara katılmıyorum siteler kapansa bile paylaşım prgları var fazla bir şey fark etmeyecek beli biraz internet bant genişliği artacak.

#27 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 12:49
Junior Member

Linkpazari is an unknown quantity at this point

mahkeme kararının senin eline alman lazım dostum kim ne derse desin bu kapama cezasıysa aynı tv kanalarında nasıl uygulanıyorsa öyle yapmalılar. kapıycaklarsa tek yolu var dava açarlar sahibinede yazılımı bir şekilde ulaşırlar ulaşamıyorlarsa hakkında işlem yaparlar birgün yakalanır sonuçta... + mustafa sanldal tvde açıklama yaptı ntv'de mp3'ün bana zararı yok çoğu zamanda çekiyorum diyor adam bana çok faydası var diyor. Tarkan napyıor internette parçalarını kendi elinle veriyor sonra siteleri kapattırıyor dava açıyor.

#28 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 13:51
omerucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

omerucan is on a distinguished road

Arkadaşlar anlaymadığınız bi nokta var sanırım. Artık Mp3 siteleri T.C kanunlarına göre suçtur. Pkk'nın açtığı siteler de suçtur. Ama o sitenin kapatılmaması sizinkinin kapatılması sizin yasalara aykırı iş yaptığınız gerçeğini değiştirmez.

Evet Telekomun yaptığı domain banlama işi yanlış olabilir ama mp3 sitesi sahipleri için şanstır. Eğer TElekom domain banlamasaydı bu iş size dava olarak geri dönecekti. Buna Emin Olun.

Çünkü Artık bu işin arkasında tarkan filan yok. Müyap VE Dünyanın En Büyük Mp3 Player ve mp3 Siteleri sahibi Apple Var...

#29 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 14:16
Junior Member

kacis25 is an unknown quantity at this point
Standart Ozaman Türk Telekoma Dava açalım !

Bılmıyorum Mp3 sıtem yok..AmA mP3 YAYINLAYAN kalıtelı sıteler var..cok fazla emek harcıyorlar..bişi dıyemem..

#30 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 15:11
Member

Tunahan is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Linkpazari´isimli üyeden Alıntı
Tarkan napyıor internette parçalarını kendi elinle veriyor sonra siteleri kapattırıyor dava açıyor.
Çok güzel bir strateji. Gerçekten böyle ise, bir kez daha taktir etmek gerekir Tarkan'ı.
Ama öyle olduğunu zannetmiyorum. Çünkü Mp3 zaten suç. Adam gider dava açar kapattırır. Yani parçalarını kendisinin mp3 sitelerine vermesinin bununla ilgisi yok. Reklam amaçlı olabilir, fakat Mp3 siteleri ile ilgili olamaz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil