Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-28, 20:47
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Linkpazari is an unknown quantity at this point

sana dokunan birşey varmı dostum müzisyen benim sen soft firmasının ki şu anda kullandığın windowsundan tut bilgisayarındaki %99 herşey *****dir gelip burda ötünme

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 01:20
MP3Kaydet.COM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 4
MP3Kaydet.COM is an unknown quantity at this point

pkk.org açıkken sanalcafe.net kapanıyorsa bunun hiçbir açıklaması olamaz beyler. dünyanın en internete duyarlı ülkelerinde bile böyle mafyavari uygulamalar yapılmıyor. sansür değil de nedir bu?

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 01:52
varyemez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

varyemez has a little shameless behaviour in the past

Adaletsiz bir durum birşey yapılacaksa yasal olmayan herşeyde uygulanmalı.Mp3 sitelerini destekliyorum sanmayın ama bu karar yanlış...

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 02:03
lovemove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

eTicaret: %100/8
lovemove is an unknown quantity at this point

evet kesinlikle ban olayı yanlış bir karar... bunu sen ülkeyi bölmeye çalışan adamlara uygulamıyosunda geliyorsun mp3 sitelerine uyguluyosun. bu kesinlikle adaletsizliktir...

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 02:05
Gold Member

mp3 sitelerini desteklemeyen adamların kendi bilgisayarında yüzlerce mp3 vardır. burada gelipt eonu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum havasına girmeyin bence. pc nizde mp3 varsa bunu destekliyorsunuz demektir.

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 03:07
Member

Tunahan is an unknown quantity at this point

Bilgisayarımda bol bol Mp3 bulunuyor.
Fakat ben bu kampanyayı desteklemiyorum. Bu kampanya, "Mp3 sitelerini kapatmayın" değilde, "Yasadışı siteleri kapatın" şeklinde olmalı idi. O zaman büyük bir kesimin ilgisini çekerdiniz. Ve eminim etkili olurdu.
Mp3 sitelerini kapatmayın dediğiniz zaman, sanatcılar bizim ekmeğimizle oynuyorsunuz deme hakkına sahiptir. Ancak kampanyanız "Yasa dışı siteleri kapatın" olsa idi, kapatamıyoruz dediklerinde, mp3 sitelerini nasıl kapatıyorsunuz deme hakkına sahiptiniz. Bu kampanya ile ne yazıkki bir yerlere gelemezsiniz. Muyap bu işten para kazanmak için siteleri kapattırıyor diyorsunuz. Sizce bu Muyap'ın en doğal hakkı değilmidir ?
Yasadışı sitelerin olması, sizlerin serbest bir şekilde mp3 sitesi açabileceğiniz anlamına gelmiyor ne yazıkki.
Ayrıca hakkınızı arayamadığınız düşüncesindeyim. Madem kendinizi haklı olarak görüyorsunuz, sesinizi bu şekilde değilde, adli makamlarda duyurmayı deneyin. (Faydası olmaz, zararı olur)
Linkpazari : Çok fazla heyecan yaptığını görüyorum. Madem muyap'dan şikayetcisin, gidip dava edersin. Insanlara "ötünme" gibi laflar ediyorsun, ancak kendin hakkını nasıl, ne şekilde arayacagını dahi bilmiyorsun.
Kusura bakmayın ama, 500 tane site de bu bannerler olsa bile medya buna ses çıkartmayacaktır. Yalnızca kullanıcılarınız bilinçlenir.
Ayrıca ne yazıkki yasadışı siteleri kapattıkları taktirde, onlar sizler gibi sitelere banner eklemek yerine yasal yollardan haklarını arayacaklardır.
Saygılar.

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 03:50
Junior Member

samedmz44 has a little shameless behaviour in the past

bence bu yolla bi yere varamazsınız
yazdığın yazı şu
''tarkan sen istediğin kadar siteleri kapat senin şarkının iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmez'' gibi bi ifade var

peki mp3 sitelerini tarkanın kapattırdığını nerden biliyorsun
hadi diyelimki tarkan kapattırdı o zaman biri çıkıp demezmiki iğrençse niye yayınlıyorsun
kullanılan dilde yanlış
şöyle olabilir slogan

bir mp3 sitesi bu ülkeye pkkden dahamı zararlı ?

böyle bi slogan uygun düşer terörist siteler yayındayken mp3 siteleri neden kapatılıyor gibi bi çağrı sadece webmasterleri değil tüm internet kullanıcısının konuya ilgisini çeker

Linkpazari ayrıca demişsin müzisyen benim falan eğer birgün sende kaset çıkarırsan o zaman tüm internet sitelerine yayınlat hem sen müzisyensin diye tarkanla kendini aynı kefeyemi koyuyorsun ben müzisyenim izin versin ee tarkanda müzisyen oda izin verecek

böyle bi kampanyayla hiç bir yere varamasınız üstelik bu bannerle elimizdekilerinide kaybettirirsiniz..

eğer bu tip bi propagandayla yola çıkarsanız hiç bişey kazanamasınız , emin olun eğer ben tarkan olsam ( ) böyle bi banner yayınlayanın iflahını keserim buda ayrı bi parantez

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 03:54
Junior Member

ha eklemeyi unutmuşum ; domain ICANN'ın falan demişsin banlayamaz demişsin domain ICANN'ın ama bağlantıda Türk telekom'un oldu icannın diye domain herşeyi yap spy yolla virüs yolla neymiş ICANN'ınmış unutmaki burası Türkiye ve Türkiyede Türk telekom ICANN'dan daha üstündür

ayrıca madem ICANN'ın o zaman abd kökenli niye mp3 sitesi yok ? niye abdde korsan mp3 yayınlanamıyor

ilk başta kampanyayı görünce çok sevindim ama kampanyanın seyri böyle saçma sapan bi haldeyken daha mp3 sitesi kalmayacağını düşünüyorum...

Linkpazarı ayrıca senin şu anki ruh durumunu anlatan güzel bir Türk atasözü var ; Yavuz Hırsız,Ev Sahibini Bastırır. Bi araştırmanı öneririm

Konu samedmz44 tarafından (2005-08-29 Saat 03:58 ) değiştirilmiştir..

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 04:04
Junior Member

Alıntı:
Linkpazari´isimli üyeden Alıntı
bakın müzisyenler emek harcıyoruz diyor bende müzisyenim
gökhan özenin tarkanın yada bilmem kimin 1 parçası albümde güzel oluyor hadi olsun 2 parçası diğer parçalar berbat yurt dışında 50 cent eminem britney gibi şarkıcıların albümlerinde 20 tane parça oluyor ve bu parçaların 15 tane hit parça oluyor gerçek emek harcanıyor. ve insanlardan gizlenmiyor burdaki müzik firmalarının amacı insanlar mp3leri çekip o dandik albümleri almamasından albümlerdeki 1 tane parçaya klip çekip tüm albümdeki parçalar çok güzelmiş gibi lanse etmeye çalışıcaklar diğer parçaları dinleme ihtimalinde olmuycak saçma sapan bir olay ayrıca müyapa ben müzisyen olarak hiç bir hakkımı vermedim ama muzikarsiv veyanet gibi sitelere dava açarken benim ismimde o listelerde var sanatçmız diye geçiyor ben müyapın hiç bir belgesine imza atmadım nasıl bana sanatçımız der!
pardon ama sen hang sanatçısın imza atmadım falan demişsin kusura bakma ünlü bi sanatçımısın gökhan özen mustafa sandal hangisisin ?
+
sen müyap için ne ifade edebilirsinki kalkmış ben müyapa izin vermedim bana nasıl sanatçımız der demişsn sana müyap sanatçımız diyerek senin haklarınımı korumaya çalıştı + müyap seni niye sallasın ?

genel yorumum
Kampanya olursa mükemmel olur ama bu kampanyayı yürütecek beyni iyi seçmeli mp3 sitesi sahipleri yanlış anlama ama Linkpazarı kampanyayı başlattığın için teşekkrüler ama eğer sen bu işin başında olursan mp3 siteleri kapatmayla kalmaz milyar liralık tazminatlarla uğraşır..
benim fikrim budur ister kaale alın ister almayın benim mp3 sitem yok derdimde yok mesele sizin

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-08-29, 04:12
Gold Member

Evet hazırlanan banner biraz ters... yapılan adaletsizlik ama bu şekilde ifade edilmemeli
üstteki arkadaşında söylediği gibi "bir mp3 sitesi bu ülkeye pkkden dahamı zararlı ?" görüşü daha mantıklı...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil