![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
bu site dizayn i senin değil tamplet bu hemen sahiplenmeni anlamadim seni forumdan sacma konuların sacma cevaplarin la bilirim lütfen bu konu hakkında daha fazla birseyler yazip kücük düşme... burda geyik yapacağina al sana o şahın msn adresini.. ozanxyz@hotmail.com ama bence bu konuyu kapat daha fazla rezil olma... |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Kernel32 adina yaziyorum nedenini bilmedigi bir konudan dolayi banlanmis :
Kernel32 diyor ki : @TRList senin de mp3-tr den farkli olmadigin icin sizin gozunuze hersey template everythin.info da ki tasarima ait bana bir tane template gonder bu kadar kisi icinde senden ozur dileyim butun sitelerimi sana devredecegim devretmessem en adi serefsiz insanim. Bende burada herkesin gormesi icin tasarima ait ( Hos tasarim yok sadece text ve 2 tane resim 1 de logo ) png ve psd dosyalarini yayinlayacagim. Ama iste sana giren cikan birsey var demek ki sende onun gibisin ki gocunuyorsun burdaki herkes bilir ki benim hic bir sitemdeki hic bir tasarimim calinti degildir ve hepsi sahsima aittir. Senin yasin kadar benim site yapan ogrencim var. Siz gidin PARAN KAZANDIRIYORUZ diye actiginiz affiliate programin da milleti kandirin. Sonra gelip burda baskasina camur atarsiniz. Hadi kolay gelsin. Unutmayin ki burda herkes kimin ne halt yedigini biliyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|