![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Cok sukur benim scriptlerin hic biri simdiye kadar w (a) r (e) z 'e dusmedi bundan sonra da dusmez insallah kimsenin scripti. Bu kadar yapilmaz. MSN listemdeki kisilerden birisiymis ve ben farkinda olmadan yardimci da olmusum. Sagolsun bir arkadasim msn adresini soyleyince farkettim olayi. Bu serefsizlige bir son versin kimsenin emegi ile oynayip sonra da birde arsizlik edip dalga gecmesin. Elmasgunes ( Ferhat ) ile de konustum. Bakalim hayirlisi.
ha bu arada caldigi adres : www.xxx.com ( sildim baska serefsizlere meydan hazirlamamak adina ) kendine actigi site : www.everythin.info ( sanirim caldigi 4. veya 5. site ) Arada fark varmi siz soyleyin allah askina ... benim dusen domain tasarimlar.net in tasarimini goren olmustur. onun da tasarimini calip www.mp3dinlicem.com 'a icine edecek derecede duzeltip atmis. mp3dinlicem.com daki logo da ki kuslari bile calmis ... www.kaazto.com dan ... mp3-tr.com daki mp3 download resmini de www.muziksaati.net e yaptigim tasarimdan calmis. size zahmet mp3dinlicem.com 'un kaynagina bakin resimlerin hepsinin basinda /wyXXX 'dir. buda benden calindiginin baska bir garantisidir. Nasil derseniz ben yaptigim her sitenin altina web-yap inc. yazarim ve resimlerin hepsinin wyUst.jpg gibi yaparim ayni sekilde klasorleride. En azindan klasor ismini images yapmis zahmet edip ... Kolay gelsin. h4x0r : destegin icin tsk ederim dostum ...
........................ Konu KerneL32 tarafından (2005-08-26 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Ben ona bir kus verecem de neyse
![]() Cok zoruma gitti benim ... Surda benden kotuluk goren bir kisi varsa ciksin soylesin mumkun oldugu kadar baskasina elimden geldiginden fazla yardim etmeye calistim ama gel gor ki iste boyle olunuyor ... cok basit herkesin para ile paylastigi mp3 arsivini ben karsilik beklemeden mp3 site sahiplerine sundum. onda da nankorluk ettiler sesimi cikartmadim. Kimi tuttu arsivin tamamini cekti ( mp3-tr.com da dahil ... ) kimi tuttu arsivi direk iframe ile sayfasina koydu. kimi tuttu benim arsive benim diyip 2 kisiye para ile satti ( o serefsizi zaten bir bulsam ... dunyanin kufurunu yedim o serefsiz yuzunden durduk yere ki cok sukur akladik kendimizi ) ne bileyim iste oyle yani ... Karar verdim zaten bundan sonra tasarim yapmayacam hatta front page kullanacagim
........................ Konu KerneL32 tarafından (2005-08-26 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|