![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar canım sıkıldı bir bakayım dedim belki birinin işine yarar diyo koydum.
Kullanan olursa lütfen buraya yazsın bizde bilelim. Bunlar tamamen sallamadır. Begendiklerime yıldız attım Hiç biri alınmamış domainler: olmuyor.com/net/org habersoft.com/net/org pophaber.com/net/org cyberhaber.com/net/org haberbox.com/net/org realhaber.com/net/org *antihaber.com/net/org *durusthaber.com/net/org gunhaber.com/net/org Dogalev.com/net/org *Linkyardim.com/net/org *Phpyardim.com/net/org *Adslyardim.com/net/org *Yardimedin.com/org *Hostyardim.com/net/org *Acilyardim.net *Tuvalet.net/org *Cizgiland.com/net/org *Temelreis.org *Domaindiyari.com/net/org *Antidomain.com/net/org *Merkezportal.com/net/org Bursamerkez.com/net/org *Mp3dinle.org Albumindir.com/net/org Totalbonus.com/net/org Engtr.com/net/org *Yardimformu.com/net/org Sinemawap.com/net/org *Gereklidosyalar.com/net/org *antidomain.com/net/org Devamlı yapabilirsem güncelllicem sizde bildiginiz boş yerler varsa almıyosanız yazın millet faydalansın.. Konu TrueReAL tarafından (2005-08-14 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Bunların hepsi boş kardeş öle 12 milyon gibi fiyatta degil hangi firmadan alırsan o fiyattan alabirsin. Bütün arkadaşlar böle eklese dev bir arşiv olur herkesde projesine uygun bir isim veya isme uygun proje yaratır.
Bunların içinde bence kaçmamaması gereken domainler var mesala Mp3dinle.org , Tuvalet.net/org Linkyardim.com/net/org, Phpyardim.com/net/org , Adslyardim.com/net/org , Yardimedin.com/org, Hostyardim.com/net/org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|