![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar
Bu konuyu burda paylaşmak isterim. Benim sabit bir gelirim var orta düzeyde ve hobi olarakta internet sitesi yapıyorum veya yapmaya çalışıyorum. Elimde de iki tane web sitesi var. Günlük kazançları benim bir yıllık kazancımdan fazla olan bir çok firmanın kendilerine ait web siteleri acaba niye yok. Yani gerek mi duymuyorlar yada interneti bilmiyorlar mı? İnternetin gün geçtikce ilerleyeceğini hatta tvlere bile rakip olabileceğini artık bilmiyorlar mı. Bir çok tv kanalı var bunların hitleri ne kadar bilinmiyor ama bir web sitesinin istatistiklerini kolayca öğrenebiliriz. Bu sistemde reklam verecekler için iyi bir yöntem. Saygılarımla. |
|
|||
|
Biz internet ilerleyecek diye bekleyelim. Başbakan açıklama yapsın enflasyon tek haneli rakama iniyor diye.
Türk Telekom daki amcalar adsl aboneliklerine zam yapmaya çalışıyorlar. En düşük abonelik 29 dan 34 e çıkıyor. |
|
|||
|
Düsünsenize suan bir site google dan 1000 hit aliyorsa ileride 10 bin yada daha cok hit alicak,internet kullanicisi arttikca tabi,ya türkiyedeki internet avrupadan daha pahali hic mi beyin yok bu fiyatlari düzenleyenlerde anlamiyorum.
|
|
|||
|
Zam filan yapıldığı yok ADSL'ye. ISS'lerin kar marjını yükseltiyorlar sadece. Türk Telekom'dan alınan adsl hizmetini kullanan aboneler için ne ucuzluk ne de zam olmayacak.
|
|
|||
|
http://www.ntvmsnbc.com/news/337073.asp
Bu 7 küsür milyon kişiyi kim neye göre belirliyor acaba bu sayının içinde ben varmıyım??? Daha bir çok soru.... |
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|