![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Büyük bir proje'ye hazırlanıyoruz ve Bir çok ( ücretli )editör alacagız Eger size uygunsa Belirttigimiz kriterler Bize ulasınız.
Her yabancı dilden 1 editör ( ingilizce, Fransızca , Almanca , Japonca , Rusca , Türkmen dilleri , Çince , Hindistanca , İtalyanca, Arapca V.b ) Bize Günlük ayıracak zamanı olması ( 2-4 saat ) bize Ulasak İçin Admin@selcuq.tk warningrobert@hotmail.com ( msn messenger ) 5718506 İcq ulasabilirsiniz. Not : Eger kriterlerimiz size uygun degilse lütfen mesgul etmeyin. Türkçe için editör alınmayacaktır. |
|
|||
|
Konuyu acik olarak yazmis olsaydin belki sizlere
Isvecce, Norvecce, Danimarkca, Fince, Izlandaca, Estonca Dillerinden yardimci olurdum. Ama bilmedigim bir sey icinde mail göndermeye niyetli degilm. Sonra binlerce spam maille ugras dur. Selamlarimla |
|
||||
|
bak imam kardesim ben editor arıyorum dedim. Lafın tersinde anlama lütfen ..
Ayrıca ben e-mail sistemi ile para kazanmak istesem birçok e-mail whois sitesi var buralardan arar ve bulurum :D örnegin people.yahoo.com gibi ssitelerden ... |
|
|||
|
Eeeee ben ne dedim? 6 lisanla yardimci olabilirdim dedim. Ama icerigini bilmedigim bir nesne icinse nasil yardim edebilirim?
Eger gercekden lafi ters anlayan! varsa oda ben degilim. Ve inaniyorum ki sana projen buyuktur. Madem iyi bir projen var anlat burda isime gelirse herhalde mail gönderirim ve bende varim derim. Isime gelmezse zaten göndermem dimi? Buyuk dusunen, daima buyuktur. Hemen ufalmaz alcalmaz. Anliyana |
|
||||
|
bak arkadasim herhalde anlayisin git.Bne bu proje'yi burada aciklarsam bircok kisi bunu yapmaya calisacak basarili olsun veya olmasin yapmaya calisacak buda benim sitemin gelecegi icin iyi olmaz ayrica sen bizde editor olmak istesende giremezsin cunki bizim kus beyni kadar olanlara ihtiyacimiz yoq eger senin gibi birisini isteseydik buradaki daglarda agaclar kadar var . Ayrica senin icin bu konu uzerin bu kadar durdugunu anlamis degilim eger gercektn editor olmak istiyorsan bizim editorlerimizin bildigi diller disinda senide beklerim ama projemi 3. aya kadar aciklayamam bu benim prensiplerime aykiri ve ortaklarimda kabul etmez.
|
|
|||
|
Selcuk efendi
basta sunlari iyi bilmelisin. 1. Aile terbiyem var, 2. Kulturum ve karakterim var, 3. Manevi duygularim kadar maddi gucumde var, 4. Ukela degilim, ukelalikla ancak acemiler ayarlanir. 5. Eger ben size veya baskasina editörluk yapacaksam ki bu is halkin hizmetine olmali yoksa benim saat ucretim 900 isvec kuronu + %25 kdv (isvecde tarife bu kdv de) 6. Yasim 40, 17 yasindaki birine saygi duyarim. Ama terbiyesini ve yerini bilene. 7. Kus beyinliler, Isvecce, Norvecce, Fince, Izlandaca, Norvecce, Eston dili, Ingilizce, Turkce, Kurtce ve biraz arabca lisanlarini konusamaz ve yazamaz. 8. Kus beyinliler beles editör arar. Isi olan projesi olan gider bir kurulusdan parasini yatirir. Istedigi editörlukler veya tercumeleri alir yaptirir. 9. Editörluk kus beyinli geri zekalilarin anladigi kadar basit bir olay degildir. 10. Buyuk dusunenler buyuk konusurlar, asla senin gibi alcalmazlar. Ve burda da kendi beynin kadar projeyin ufakligida sergilenmis durumdadir. Adamsan, Insansan otur iyice bir dusun. Haaa yok arif erdemli sahsiyetsen yapman gerekeni herhalde anlarsin. Yoksa bu tip forumlarda BELES adam aranmaz buna acik gözluluk denir. Erkekce mertce firmaysan veya herhangi bir örgutsen veya kisiysen aciklamani (acik adres ve telini yaz Nicknameler arkasina saklanma) Editör ariyorum diye ucret verecem diye insanlari aldatma. |
|
|||
|
Son bir noktayi unuttum.
Burada daglardaki agaclar kadar kus beyinliler var demektesin. Ancak geri zekalilar kendi halkini ufak görur. Turkiyem insani asla kus beyinli olamaz. Ama maalesef görmekteyim ki senin gibi kendini bilmezin biri maalesef cikmis. Soyundan sopundan gecmisinden gercekden simdi supheye dustum. |
|
|||
|
Admin
Ben Imam. Valla istersen ip numaramida banla, önemli degil. Gayem daima vatandasa hizmet etmektir. Ve daima da öyle olacaktir. Burda kendini uyanik zannedenler var. Ve birkac kendini ispat etmeye calisan genclere yönelik aldatma eylemindeler. Bunlari ayirt edemiyorsunuz, ama ayirt edenide cezalandiriyorsunuz. Artik en buyuk ve guclu alkisi hak ettiniz tebrik ederim sizi. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|