![]() |
|
|||
|
Merhaba;
Elimde www.Sanalkeyfi.com Domain'i var Daha once Php-Nuke kurmustum simdi farklı bir sistem yapmak istiyorum ve sizce nasıl bir calisma yapmaliyim bu site.. asLINDA kafamda bir kac sey var ama sizlerin fikirleri daha onemli. |
|
||||
|
içine biraz logo,melodi atabilirsin
|
Alıntı:
) Ben Biliyorum bunu neden onerdiğin icin Insallah Onuda ekleriz..Daha cok Portal TÜrü bir proje düsünüyorum.. |
|
|||
|
Merhaba;
Bildiğim kadarı ile Epeyce Forum sitesi var ve hepsi işlerini oldukca iyi yapiyor zaten akLımdan forum gecmiyor daha cok portal türü bir sey ama nasıl bir icerik olucak ona karar veremedim en cok hangi iceriklere onem vermeliyim. |
|
|||
|
Alıntı:
bence eglence sitesi yap. fıkralar siirler karikaturler eger yapabiliyorsan logo melodi falanda koy cunku butur seyler cok araniyor. ve pembeli bir site yaparsan yani aşk meşk konulu cok bayan üyen olur, 1 bayan uye demek en az 30 erkek uye demek :) genel bir portalda kurabilirsin... domain i banada verebilirsin :)) asla hayır demem :)sen düşünürken ben bir şeyler yaparim :) çok guzel domain almişsin... umarim tekrar phpnuke kurmazsin... malum phpnuke çıktı webmasterlik öldü :) |
|
|||
|
Tskler yorumlarin icin cok beyendim en son yazdiklarini domain i sana vereyim ayıpsın ben biraz hevesimi alim ondan sonra veririm Dediğim gibi Portal dusunuyorum ama guzel bir portal sistemi kurmam gerekiyor ya kendim yapicam ya yazdiricam aslında yapicak kapasiteye sahip oldugumu dusunuyorum ama istediğim sey tam olarak daha kaliteli bir seydir herkes bir işin en iyisini istiyor benimde amacim o Insallah iyi bir sistem oLusturum Onerileriniz icin cok tsk ediyorum yavas yavas kafamda bir seyler kurmaya basladim..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|