![]() |
|
|||
|
@pigeon googlebot 'un bir siteye girip 1 gunde butun dosyalari indexlemesi ne demek biliyor musun ? x sitem gibi pr sinin 0 olmasina ragmen alexa rankinin 800.000 - 900.000 larda olmasina ragmen 2. sayfada cikmasi demek. dusun birde alexa rankinin dustugunu pr nin yukseldigini ... var sen karar ver gerisine. Ben garantici insanim. Yapamayacagim seyin lafini etmem. Benim butun yontemlerim denenmis ve ispatlanmistir
![]() Referer : mavidusler sorun arkadasa o konuyu biliyor ...
|
@okyanus www.google.com 'a gir orda google yazisinin altinda ufak bir nescape isareti var CTRL ile oraya tikla sonra senden sifre istiycek o kutucuga "beni kernel gonderdi" yaziyorsun onune siyah bir ekranda kayan yesil yazilar filan geliyor tipki matrix deki gibi ... sonra ekrana fbi ajanlarinin listesi geliyor ... beyaz saraya ait bilgiler filan da geliyor tabi ki sag altta da "create by kaazto" yaziyor o kaazto yani ben gordugun yazinin ustunde arama kutucugu yaziyor. o yazinin ustunde de bi kutucuk var oraya sitenin adresini yaz oluyor
abi amma uzattim da saka bi yana ne kutucugu olacak google de ki arama kutusundan bahsediyorum tabi ki
|
abi biraz ipucu ver yani mantıklı bişiler mi yazıoz mesela
comebot:www.xxx.com gibi bişi mi ![]() yoqsa kod gibi bişi mi
|
| Stil | |
|
|