![]() |
|
|||
|
Soyle dusunun ben kafa patlatiyorum yabanci trafik icin o kadar kafami yoruyorum tutup sonra burda soyledigimde ayni gun 500 tane ornegini goruyorum suyu cikiyor ihtiyaci olan olmayan herkes yapiyor yani. Niye hep belirli insanlar kafa yorsun ki ... Eger yabanci trafigi nasil saglayacagini birileri bulmussa bir digeri de bulabilir bence ... Mesela benim son buldugum yontem ile domaini bugun kaydedin ayni gun 4000-5000 yabanci tekiliniz olur. icinde 1 tane bile turkun bulunmadigi tamamen yabanci trafik ...
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Al sana bir kaya nerene dayarsan daya ...
Fatihx git bi kilo domates al sonra kizgin ateste harla cikan sonuca gore uzun uzaya bakip dusun bu harlanmis domatesten ne farkim var diye ...
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Yaban turk olunca hersey degisiyor. Basima gelmesse bende boyle davranmazdim ki herkes bilir elimden geldigi kadar herkese yardimci olmaya calistigimi. Ismi lazim degil zamanin birinde adamin birine soyledik yabanci sitelerimizden birini adam tuttu once siteyi komple indirdi aynisindan bir tane de kendine acti. Sonra benim soyledigim mantik ile ziyaretci topladi sonra da tuttu beni sikayet etti. Niye sikayet etti ? Hile mi vardi ? yooo ... Fake mi vardi ? yooo ... Ne var di ? Hic birsey yoktu. Niye sikayet etti ? Cunku Turklerin %90 'i kolay yoldan para kazanmayi seviyor. ve Para kazanan insani da cekemiyor. Iyilik yap denize at bilmem ney bilmesse bilmem ney bilir ... Tut ki mucizeyi kudreti sevkile mechure olan, metruyiyetin baki kala ... Demisler ...
|
Karnel32 seninle tanışmıyoruz ama aynı seyleri yaşıyoruz ben soyluyorum bazı seyleri birilerine ama bundan sonra söz verdim sadece erhanima ve emraha soyler ogretirim bildiklerimi.
Yabanci trafige gelince 1yabanci siteme gunde 50-60geliyor sag sola ekliyerek ben ing. tek hello what bilirim ama üşenmedim kaç sabah gece belki 500yere sitemi ekledim anlamadıgım yerlere. suanda 2inci yabanci siteyi yapıyorum 100sayfa oldu baya var bi baktım sayac koydum 150tekil gunde yabanci hiç türk yok Allah korusun bunu paylaşmıyacagim 1yabanci sitemi sadece msn dekilere soyledim 3-4kopyası suanda mevcut. Hani bişey yapsam neyse tasarımda yok ama title,keywords, içerikleri hepsini yürütmüşler. |
|
|||
|
Aferin. Söylemeyin tabii yaw. Öğrenip ne yapıcaklar. Herkes kendi başının çaresine baksın. 3 kuruşa 5 köfte yok.
pigeon : Lafım sana değil. Ama gerçekten Kernel ve Cicekci doğru soyluyor. Adam bugun msn'de abi yardım et diyor. Yarın forumda bir kullanıcı adıp ArKi sen şöyle hile yapıyorsun, böyle hile yapıyorsun diyor. Örneğinide 50 kere gördük, gösterdik.Paylaşmıcaksın abi. Kim, ne halt yerse yiyecek. |
|
||||
|
Alıntı:
Mesajında bahsettiğin tekniği ücret karşılığı bana gösterir misin?Evet ise, ücreti pm den bildirirsen sevinirim. Tşk.
| Stil | |
|
|