![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
haklısın unutmuşum
![]() http://www.google.com/contact/spamreport.html bulması çok zor bir adres değil tabi ama ne kadar çok kişiye yayarsak o kadar iyi. arkadaşlar insanların başına bekçi dikmeme sebebi kendilerini kontrol edebilmeleridir. ama madem bazılarımız kendimizi kontrol edemiyor, devamlı hile hurda ile başkalarının hakkını yiyor, bizler de hakkımızı savunmalıyız. neredeyse herkes bu hileyi yaptığı için artık normal gözüküyor ama herşeyin de bir sınırı var yeter, bu kadar da abartılmamalı. |
|
||||
|
Alıntı:
|
bu arada aman şikayet etsek ne olacak, google'a günde bilmem kaç tane şikayet gidiyor bununla kimbilir ne zaman ilgilenirler diyen varsa yanılıyor. çok kısa sürede şikayet edilen site hakkında inceleme başlatılıyor.
|
Google'in piyasa degeri $80.000.000.000 deniyor. Gizli kelimeli sitem yok. Olanlarada mouse ve klavyede gecen zaman ucretini google verirse karsi cikarim. Eger gerektiginde kaliteden, yazilim grubunun ust duzey yeteneklerinden bahsediliyorsa, google bunu kendi halletmeli. Aksi hale dmoz gibi ulkelere yetkili editorler yada yetkili sayfa tespit edici kisiler bulup, google farki ile aylik birkac bin dolarda onlara tahsis edip arastirsin.
Not: Yuruttugunuz faaliyete basarilar diliyorum.
|
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Bu konuda duyarlı olan kişilere teşekkür ederim, bu ne benim için ne de kendileri için yapılan bir şey aslında. Geniş düşünürseniz hepimiz için, hepimizin iyiliği için yapılacak bir şey. Bu şekilde devam ederse aradığımızı bulamamaya başlayacağız malesef. Google'ın bunu kendi kendine halletmesi gerektiğini düşünen arkadaş bir yerde haklı, bir yerde haksız. Sonuçta şahıslar olarak biz her siteyi bulamayız bu nedenle google bir şey yapmalı mutlaka, ama en azından bu "şey" yapılana kadar biz elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum. Tekrar bu konuya duyarsız kalmayanlara teşekkür ederim, sonunda hepimiz kazanacağız
|
|
|||
|
walla ben daha onceden bu proceye baslamistim. buldugumu direk emaille atiyorum
gecen gun kardesim ayılarla ilgili bi arastirma yapti karsisina diet sitesi cıktı.sayfanın sonuna indim diet disinda her turlu kelime war...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|