SUİKAST;
Godaddy dedığın fırma domain için trasnfer başvurusu yaptığım ve bana maille sadece kendılerınden uzatabıleceğımı soyleyen fırma transfere ızın vermedı bu yuzden sınırden bıraktım domainı oraya yenılemedım de şimdi o adresı tıkladımda godady çıkıyor..
- oncekı ay domain aldım kendılerınden, once domain regledım 3 saat sonra domain düştü hiç bişi anlamadım gitti myahoodan aldım, hesap extrem geldı once çekmışler parayı sorna geri yatırmışlar !!! parasını odedım domaini ndne reglemedıler paramı ıade ettıler anlamadım hiç bi zamanda anlamıcam
Yahoo :
3 ay once domain aldım, hiç sorun yok oncekı gun yıne aldım 4 tane sorun yok, onceden izdns.com dan alırıdm turk fırması die ama hayatta almam artık bakın yahoo dan edındığım ızlenımler,
* Domain almak için oncelıkle yahoo dan mail alıyorsunuz yanı adamlar domailerı kendı mail lerıne verıyor bence çok ıyı ozellıkle mail arayuzude turkce olunca guzel oldu
* Domainlerı aldıkdan 35 -40 Dakıka sonra hepsı açıldı hesabıma geçtı
* Dns yonlendırmelerı max.1,5 saat cıvarında suruyor
* Domaini aldınız kuru kuru sayfa goruntulenmıyor çıkmasın dıye sıze hazır temp verıyr bır tane en azından sen bi şeyler icat edene kadar mılelte yaz dıyor

Ben memnunum ve bundan sonrakı domainlerımıde burdan alıcam ve 4.98 le alıyorum...