![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar..
Benim www.damga.net adresini hitini artırmak için toplistlere üye oldum ve siteme koydum bunda sorun yok herkez bunu yapıyor.. Toplisleri ben siteme ekledim baya bir site ekledim ilk başlarda normaldi falan gün geçti bir baktım sitemde popup açılmaya başladı ve popup açılan siteye mail attım ben toplist güvenim sitemi ekliyorum sizde bu şekilde yapıyorsunuz diye bana bilgi verirmisiniz yada hangi toplist üzerinden açıldıgını söylerseniz sitemden kaldırmak istiyorum diye ve kimseden ses gelmedi.. sizde toplislerin bunu yapması ayıp degilmi biz para ile bile popup açtırmamaya çalışır iken toplistin birisi geliyor sitemde popup açıyor sizce bu düzgün bir davranışmı.. Sitemde açılan popup site http://www.sanalist.net sizce bunu hangi toplist yapmış olabilir.. Sizce bu toplist sahibi ve popup açtıran kişinin ayıbı degilmidir.. Bana bunun hangi toplist açıldıgını söyleyebilirseniz sevinirim.. Teşekkürler.. |
|
|||
|
arkadaşım her önüne gelen toplist kuruyor ve bunların sitelere katkısı maalesef çok az. Benim tavsiyem sadece zirve100 ve iyi.net koysan yeterli diğerleri fasa fiso bence. hem sitende gereksiz bannerlar gözükmemiş olur.. popup pencerelerden de kurtulursun böylece...
|
|
|||
|
Arkadasim Sanalist.Net bizim sitemiz ve sitemizi yeniledigimi duyurduk.. ve sitemizi hitliste dönüştürdügümüzü bildirdik.. ve kimseye zorla popup actirmadik.. isteyen popup acar isteyen text link koyar isteyen banner bu site sahiplerinin insiyatifine birakilmiştir.... bunu her seferinde dile getiriyoruz.. toplistlerden atilmanda sanalist.net den kaynaklanmamişdir. baska bir nedeni vardir..
|
|
|||
|
toplist lerin katkısı sıfır (webtrafik.net için aldığımız scripti kurunca sitemdeki toplistleri hemen sileceğim), zaten toplistlerin ilk 40 a bakınca penis büyütme, liseli kızlar gibi ipe sapa gelmez siteler var, bence linkcenneti.com gibi siteler hit konusunda daha başarılı
|
|
|||
|
sanalistte şu var üye olduktan sonra karşına 2 kod çıkıyor sen muhtemelen bakmadan üsttekini yani sana göre yanlış kodu alarak popup açtırmışın oysa diğerini alsaydın o link kodu idi sanırım yanlış kodu aldım vede yanlış bi yazı yazdın
![]() |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|