![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam arkadaşlar...
Şimdi ben sitemi bitirdim, tabii ilk bitirdiğim site değil ama nede olsa son göz nuru... E doğal olarak tanıtımlarına başlıyorum... Ama gerçek hayatta bir sitenin tanıtımıyla uğraşıyorum... Şimdi... 1 metre boyunda yapışkan yazılar hazırlattım... Matbaa danda renkli broşürler gelecek... Sizce gerçek hayatta site nasıl tanıtılır? Şöyle örnekleyin.. Otobüste hiç koltuk arkasında yazan adresleri tel. numaralrını hiç arıyormusunuz yada ilan panolarımı daha önemli!!! |
|
|||
|
Tanıtım genel anlamda sordum ama test bir yayın icin niye yoruma gerek duydun ki :twisted: artı sitenin içeriği boş....
Artı testten yaklaşık 10 gun sonra kurtulacak o zaman tekrar ziyaret etmeni öneririm!!! :idea: |
|
|||
|
www.iremonline.com portalına reklam ver.
|
|
|||
|
Selamlar;
Bu tanıtım işi biraz bütceye bakar.Siteden elde edeceğin gelir miktarırı artarsa reklama yatıracagın para da artabilir. Ben de zaman zaman düşündüm. Aklıma bir sey geldi ama daha yapmadım... Hani sokaklarda ağaclara ilan asarlar "xxxx kişiden ders verilir " diye basit bir a4 kagıdına alınmış cıktıdır ve altta kesip kopartılabilecek sekilde irtibat numarası vardır...Mesela boyle bir tanıtım ucuza mal olabilir.... Ama eger paran cok ise tabii ki reklam panolarına reklam verebilirsin ama bundan ziyade tekil hiti cok olan toplistlere reklam vermek daha mantıklı olacaktır diyorıum iyinet , zirve100 gibi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|