![]() |
|
|||
|
Merhaba arkadaslar!...
Yeni bir tasarim firmasinda ise girdim ve bana sitelerin tanitimi icin gorev veriliyor bende bildigim link sitelerine ekliyorum Çiçekçi,hırdavatçısı,muhendisi siteler oluyor genellikle.Ticari sitelere de kod koyamadigimiz için toplistlere uye edemiyoruz Ama musterilerimiz Googlede ust sıralarda cikmak istiyorlar en azından firma isimleri yazıldıgı zaman ornek vereyim 1çalışma sonucunda sonuc bu? http://www.google.com.tr/search?biw=...iftuning&meta= ekledigim link siteleri googlede cıkıyor ama "eliftuning" yazınca adamin sitesi cıkmıyor cunku google siteyi 1yıldır taramıyor biz bu sitenin sadece guncellemesini yaptik elimizde kaldi anliyacaginiz Bunun gibi onlarca site var. Sizlerden istegim bilgilerinizi sunmak bu ticari siteleri nasıl taratmam gerekiyor googlede. 1.Dmoz a kayit ettim. 2.100Link sitesine eklettirdim. 1Hafta oldu ve hala tik yok. Ayrica Bildiginiz Ne kadar link sitesi varsa türk olarak bana "benbykos@yahoo.com.tr" adresine yolliyabilirmisiniz? Forumda aradım doğru dürüst link sitesi çıkmadı çoğu kapanmış Hatta Yoktur un en ustte verdigi başlıkta "Tum linkler ve toplistler" konusunda yarisi kapali nerdeyse. Eğer link siteleri listeniz varsa bana yollarsaniz inaninki bende elimdeki listeyi size yolliyabilirim.Sonucta bu işe 2hafta oldu gireli ve bana verilen iş bu tanitim Sonucta tanitamazsam kendimi yine cafelerde bulacagim herhalde ![]() |
|
||||
|
Bence tr arama motorlarına ekle güzel keywordler secip
www.cahve.com benim sitem netbul.com superonline.com e-kolay.net hemenbul.com arama.cc agarabambi.com interturk.net sayfa.com biglook.com neobe.com sitebul.gen.tr sitebul.org besturk.net guzelsiteler.com arabul.com altanvista.com sayfalarim.com Şimdilik aklıma bunlar geldi kodu koymassanda senin siteni www.cahve.com da onaylarım detaylı bilgi için pm at tam liste vereyim sana şimdiden iyi çalışmalar keywordleride (anahtar kelimeri) https://adwords.google.com/select/KeywordSandbox burdan bakabilirsin arkadasım ![]()
|
Bedavaonline.com
Senbul.com altavista.gen.tr Aklima ilk gelenler.
|
www.linkpanosu.com
www.linkci.com // hiti oldukça yüksektir www.interturknet.com // hiti oldukça yüksektir www.zumzuma.com www.tekbul.com burada yazılmayanlardan aklıma gelenler...
|
|
|
|||
|
ReferXchange ;
mesajimda belirtigim gibi Yoktur arkadasimizin yazdigi listedeki sitelerin çoğu kapali ve toplist ticari firmalar icin kullanamiyoruz.Ben bugun 116 tane turk 150yabanci buldum. "Yeniwebmaster" arkadasimiza da yolliyacagim simdi sonuçta bizim amacımız işimizi düzgün yapmak ve aldıgımız maaşın hakkını vermek herkese de tesekkür ederim katkida bulunanların . |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|