![]() |
|
|||
|
Selamlar,
arkadaşlar bazı sitelerde ozellikle mp3 sitelerinde , mp3 lerin altında bu mp3 ler tanıtım amaçlıdır ve 24 saat içinde silinmesi gerekir yazıyor , bu yazıldığı taktirde , bu mp3 dağıtımını yapan kişi yasal olarak herhangi bir suç işlemiyormu? yani bu yazıyı yazmak o siteyi legal bir site halinemi getiriyor?.. |
|
||||
|
Öyle birşey yasalmi bilmiyorum ama demo yayını dogaldır
Çünkü Bir Şeyi dinlemeden, test etmeden alırmısınız ? Mesela arka planda kalan bir sanatcının radyo veya tv'de cıkmadıgında nasıl bilmeden alacagız Bunun için programlar gibi ( demo ) mp3 konuluyor Sitelerde Rutin olarak alta o yazıyı ekliyor Ama Ne Fayda Silenmi var
Pardon! Oradan 1.5 sansür alabilir miyiz? Yanına da 1 Ktunnel, hanımefendiye de Vtunnel. Konu Gamend tarafından (2005-06-27 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Yasak ne yazarsan yaz yasak mp3 Dağıtım yasak boşunamı sattı kdazlak.com u başımız belaya gırıyordu 3 - 5 kişi yuzunden ona buna şikayet een çekemeyen 3 - 5 sevıyesız ınsan yuzunden... Yasak abıcım souc oalrak yasakkkkk bu kadar basıt... (bazı turk muzık şirketlerı almanyada vey başka bir avrupa kentınde buro açıyorlar dava edeceklerı zaman ordan dava edıyorlar ondan sonra mucx opudunuz dıye domaini hopaltıyrlar genelde) bu işi yapacaksan domaini ne düğü belırsız yapacaksın kımdır kımındır olmayacak yanı
(uslanmaz a da zamanında çok mail gemıştır anlatır bazen forumda)
|
mp3 lerin demo ları yasal sadece , genel olarak 1.30 dk uzunlugunda ve 10 sarkıyı icerir , her sarkının can alıcı noktaları calınır 10-12 sn arası
![]() onun dışı yasal değil , zaten sarkıcılarda kabul etmiş durumda mp3'ü . bide bu yönden bakın olaya ; Örnek veriyorum Kurban , eğer mp3 olmasaydı bu kadar tanınabilirmiydi? Herkes gidip org. albümü alırmıydı? Bence mp3 ten ettikleri zararları popülarite sayesinde festival ve konserlerde cıkarıyorlar zaten .. Ama yapımcıların işine gelmiyor bu , mp3 ten sikayet edenler yapımcılarmı yoksa şarkıcılarmı bi bakın gazetelere
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|