![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bu küçük ve şe...siz mahlukat aylardır benim resimlerimin logolarını kendi logolarıyla değiştirip sitesindeki üyelere satıyor. Bu rezil adamı tanıyan yada bilgilerine ulaşan lütfen burada yayınlasın.
saygılar www.gecce.org Admini |
|
||||
|
sen de öyle bir logo koy ki değiştiremesin...
|
Alıntı:
dostum sen o resimleri nereden alıyorsun gidip kendinmi cekiyorsun yada parasını verip ajansa para verip mi alıyorun egerki veriyorsan haklısın egerki vermiyorsan engellemek zor derim.
|
walla geccenin sahibi mi bilmiyorum ama gecce.org kendisi çekiyor resimleri hatta olgaurchin ve abbasguclu fotocular da.
|
ya kalkıp hırsız demek falan yanlış.. tanısak ne olucak ki.. Yani kendin önlemini alıcaksın.. Bunun sonu yok başka bir sitede alınca ona da mı topic açacaksın.. Bunun sonu yok.. Bu internet intertnetin sonu yok..
|
|
|||
|
Alıntı:
ben zannetmiyorum burası Türkiye değil internet sitesi tanınmış bi magazin dergisi bile kullansa ne olur ki ? Türkiye = Özgürlükler Ülkesi
|
|
|||
|
resimleri ben (abbas) ve olgaurcin ile beraber çekiyoruz , hiç bir yerden resim aldığımız falan yok ! gecce.org da yer alan resimlerin tamamı kendi çekimimizdir. Bu adama hırsız demek yanlış olur cunku bu çok hafif kalır , onun kendisi için daha uygun kelimeleri bulunca yazacagım , şimdilik şe...siz olarak adlandırdıgım bu webmaster bozuntusu bizim çektiğimiz resimleri üyelerine satıyor bunun özgürlükle falan alakasıda yok !
bazı yabancı forumlarda neden boyle logo koyuyorsun diye bana soruyorlar , resimler çalınıyor diyincede anlamakta zorluk çekiyorlar , sanırım gelişmiş ülkelerde bu tip şe..sizlikler ve emek hırsızlığı pek olmuyor ! saygılar abbas www.gecce.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|