![]() |
|
|||
|
ben CATP eğitimi almıştım 3 yıl önce. Şu an öyle bir program yok. 450 saat üstüydü sanırım. Office, Asp, Win. Servers, Hardware vs. vs. üstüneydi. Ayrıca SQL ile ilgili bir sertifika da aldım.
Bilgeadam hakkında kesin olarak şunu söyleyebilirim: Sistem Müh. kursları oldukça iyi fakat diğer kursları hiçbir işe yaramaz. Çok daha kaliteli eğitim veren kurumlar var. Adına ve yapılan reklamlara aldanma. Sistem Müh.ne giden arkadaşlarım şu an oldukça başarılı ve bilgili. Çok iyi kazanıyorlar. USA e giden de var. Ama geri kalanına gidenler gitmese daha iyiydi. |
|
||||
|
anladım ati , acıklaman için saol..
bu işin tam bi acıklaması yok , herkes için ayrı bir tecrübe oluyor demekki ![]() uslanmaz , sistem mühendisliğinin iyi olması iyi , çünkü düşündüğüm o ,ama umarım hayal kırıklıgına ugramam , ayrıca bide sınavı gecememe endişesi var , aslında geçilirde yinede insanın aklına takılıyor tabii |
|
|||
|
crawler,
Çalışır ve derslerini asmazsan geçersin. Yani benim salak arkadaşım bile azimle zıçıp geçtiğine göre... salıverirsen geçemezsin tabi. Ve okula gider gibi gideceksin buna. Meslek edineceksin. Kasman lazım. Ben öneriyorum sistem müh.ni. Diğer programları hiç düşünme salla. |
|
|||
|
yaa eğer matematik zekan varsa bence Yazılım seç..
İş ilanlarındada en çok yazılım mühendisi arıyorlar.. Ayrıca sınav ücreti 60 dolar ben girdiğimde 80 milyon felan vermiştim sanırım.. O sınav başka bişey ama herkeze tavsiye ederim... Atmosfer harika oluyor... Yakında asp.net den girecem kısmetse... |
|
||||
|
matematikle aram kotu aslında , fakat hic denememiştim lise zamanlarında mat. yapmayı. Derslere almadı beni aynı hoca yıllar boyunca o yüzden pek giremedim ozamanlar
Ama mat. ı severim, konu nerden nereye.. Profosyonel olmasamda php calısıyorum , fakat dediğim gibi bir arkadasımla konusurken acıldı bilgeadam konusu ve bunu ogrenmek istedim sis. müh. konusunda.yazılım , asp - asp.net ogrettikleri icin uymaz zaten. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|