![]() |
|
||||
|
sanirim yahoo turkiyeyi barindiran arkadas bu forumdada takiliyor ne diyelim tebrikler.
Alıntı:
|
|
||||
|
remarks: ******************************************
remarks: * REG SERVER: DOMAINSISTEM.COM * remarks: * LOCATION : BAYSAN INTERNET HIZMETLERI * remarks: * CONTACT : BILGI@NICTR.NET * remarks: ****************************************** burada bir serefsizin adi yaziyor..burak baysan..bu adamin ne isi var..turkislem iyi bir firma diye biliyordum.. |
|
|||
|
Tesaduf degil acikliyayim ...
TurkIslem.Com / winsock << sahibini cok iyi tanirim kendisi de beni cok iyi tanir realden tanirisiriz. Uzun sure beraber calistik. Beraber calistigimiz bir donemde ( uzun sure oluyor 1 seneden fazla ) burak baysan 'in bir kolpasindan baska birsey degildir. Olay ripe de bitiyor ripe de yaptigi birsey ile yahoo.com.tr 'yi ahmet mendes adina kaydetmis gibi gosterdi. hatta hotmail.com.tr yahoo.com.tr hosting.com.tr asphosting.com.tr gibi bircok domaini. ve "Bir iki haftaya kadar ns ler aktif olur kullanirsin" seklinde bir ibare kullandi. Bekleyisin ardindan bu olayin dogru olmadigi ortaya cikti. bu sonuclar sadece ripe uzerindeki sorgularda ortaya cikiyor. Herhangi bir domain whois sitesinden whois cektiginizde boyle birsey olmadigini goreceksiniz. Turkislem.Com 'un sahibi ( winsock ) 'un burak baysan ismi ile birlikte lanse edilmesini ve ticari kariyerine zede gelmesini istemem. Bu isin asli bu sekildedir. winsock 'un burak baysan ile hic bir ilgisi bulunmamak ile beraber winsock hosting isi ile ugrasmakta ve oldukca saglam referanslara sahip olmaktadir. www.kriweb.com adresinden www.yahoo.com.tr icin cekeceginiz whois sonucunda yahoo.com.tr nin asil sahibi olan "BERIL TEKNOLOJI LTD. STI." yi goreceksiniz. BERIL TEKNOLOJI LTD. STI. yahoo adina almis bulunmaktadir domaini. Temsilcilik yapmaktadir ve yahoo.com.tr 'ye ait ns bilgileri de ns1.yahoo.com ns2.yahoo.com seklindedir. Butun yonetimi yahoo.com 'a aittir. Sanirim yeteri kadar aciklayici bir bilgi. Kolay gelsin.
__________________
........................ |
|
||||
|
bu beril google'ın da temsilcisi değil mi?
__________________
http://www.esato.info |
|
|||
|
@malatyasporlu evim ile o adres arasinda 3 km var ... ve Adim Ahmet Degil Mehmet Ismi gecen kisiyi 4 senedirli tanirim oda beni iyi tanir. sorabilirsiniz. Isterseniz
Benden bilmeyin ben sadece acikladim.
__________________
........................ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ***.com [sablon] | LeroanZ | Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler | 2 | 2007-01-12 15:19 |
| Laszlo Turkiye hizmetinizde !!! | webciyiz | Yeni Site Tanıtımları | 0 | 2006-05-12 14:30 |
| p4itoofraud@yahoo.com modu beni yahoo mail gurubuna davet ediyor paralarin geri | tulas | Borsa - Hyip - Forex | 1 | 2006-04-18 10:44 |
| adsense turkiye | aliucar | Google Adsense | 1 | 2005-06-05 13:53 |
| turkiye icin | Anonymous | Yeni Site Tanıtımları | 0 | 2003-05-10 05:05 |