![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
size bir taktik vereyim
yabancı domain forumlarına üye olun www.dnforum.com www.webhostingtalk.com ( burada domain bölümü var. ve alt kategori olarak domain reklam bölümü ) www.domainstate.com bu sitelere " web sitemi satıyorum " diye reklam verin. Fiyatı düşük tutun. herkes atlıyor zaten. "bids" usulü yapın. yani teklif usulü. şu kadardan başlar, şu kadar veren alır deyin. ben www.asscity.info yu ekledim. 3 günde 300 e yakın tekil geldi bu forumlardan ![]() ama çok kıl herifler dikkat edin. bir lavuk çıkmış trip atıyor " yok sitende mp3 var. legal mi değil mi " cart curt.. ya dedim güzelim burası Turkiye. sen takıl kafana göre bakim dallama diyorki " ama serverın amerikada. yasalar masalar " cart curt ediyordu. o zaman George Bush!a söyle beni arasın. ben ona anlatırım dedim hahahah lavuk ya ![]() bunu deneyin ama. iyi hit geliyor. en azından site adınız Avrupa havası alıyor
|
|
|||
|
beni şikayet etti adminlere lavuğun biri. illegal site satıyor diye hahaha
demek bizim Türk sitelerini görseler kalpten gider amcamlar ![]() ya neyse takılsın o boşverin, siz dediğimi yapın. cidden iyi oluyor yani
|
|
|||
|
http://www.webhostingtalk.com/showth...hreadid=415174
beyler hadi kızıştıralım ortalığı ![]() üye olun foruma. teklif verin kıllık olsun ![]() 5000 $ yapalım sonra " satmıyorum vazgeçtim " diyeceğim hahaha birde 6000 $ veren oluyormuş kırışırız
|
|
||||
|
Alıntı:
webhostingtalk forumlarında 10 olması lazım... |
|
|||
|
10 tane
ya gir konulara.." thank you" " wawww great " " yes..i think so " filan yaz doldur 10 postu ![]() ya da " yeah baby come on lets dance " filan yaz ne bilim . ama dikkat et atmasınlar bunu yazınca
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|