![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar merhaba,
bir kac ay once vargonenden hosting almistim.Ama su anda kapatmak istiyorum.Baska firmalarda bulmustum.Kriweb verdi ama setup ucreti istiyor setup ucretide veremem su anda. bana ucuz biryer lazim.. linehost.net i buldum..fşyatlar cok uygun geldi.paket ozelkileride yuksek.. vargonen ve kriweb disinda tavisyeler lutfen..ama lutfen reklamcilar mesaj yazmasinlar. vargonenden oncede linehost tan almayi dusunuyordum ama vtden aldik iste Tesekkurler, |
|
|||
|
reklamcı değilim...
ben http://www.niobeweb.net kullanıyorum... ftp hızı yuksek ucret 30 mb. yıllık 24 dolar. sitesini ziyaret ederek kontrol edebilirsin. benim site orada host ediliyor. http://www.levocan.com |
|
|||
|
|
|
|||
|
ben sana kolaymail.com u onerebilirim
ben eskiden orda calısyordum dogrusunu soylemek gerekirse hems aglam bi şirket hemde ucuz ...... kurulum ( setup ) ucreyti falan yok .. bi sorun oldum mu baya yardımcı oluyorlar ....
|
arkadaslar cok cok tesekkurler ilginiz icin..Ben yine kendi buldugum yerden aldim
. Fiyatlari ve Paket ozellikleri cok cok iyi geldi linehostun bana..Oradan aldim..Ama cok sicak davrandilar gercekten.Umarim iyi olur..
|
|
|||
|
Sectigin host iyi veya kotu cikarsa, www.hosthaber.com forumunda bize bilgi verirsen sevinirim.
|
|
|||
|
www.cableturk.com u deneyin
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|