![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
| Anketimiz: Sizce Hangisi? | |||
| PostaTR.Com |
|
15 | 57,69% |
| Gawab.Com |
|
6 | 23,08% |
| EveryOne.Net |
|
5 | 19,23% |
| Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yorumlarınızla Birlikte Yukarıdaki Anketi Doldurarak Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Konu RisKatOr tarafından (2005-06-08 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
temmuz da yeni bir posta servisi hizmete girecekmiş, en iyi özelliği de ara birimin her site için farklı olabilmesi imiş, bakalım göreceğiz
bu arada baybul.com kapandı mı Konu fenerli tarafından (2005-06-09 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bayposta.com kapandı arkadaşalr... ama eger dbler silinmediyse mesaj atarak üyelerinmizin db bilgilerini geri almaya çalışın derim ben... belki birşeyler yapabilirsiniz... bir çok webmaster a yazık olur... diger posta hesapalrına gelirse ben su anda postatr yi kullanıyorum bir şikayetim yok şimdilik... eskiden gawab kullanmıştım gawab.com bazen açmaya biliyor hata verebiliyor... everyone ı hiç kullanmadım zaten bildiğim kadarıyla fazla mail üyesi olana sponsor oluyorlarmış... fazla mail üyemiz olsada oraya geçsek yine 0 başliyacak olmiyacak mı ? bigmailbox da iyi bir firma diyebilirim çünkü dünyanın en ünlü metal gruplarından olan Slayer ve Iron Maiden bigmailbox ı kullanıyordular...
|
|
||||
|
Bence postatr adından kazanıyor insanlar tr olunca alır veya oy verir..
__________________________________________________ _______________ 20 YTL 'e 35 Mb Web Alanı- 1 Gb bw - Sınırsız Subdomain - Sınırsız Email www.anadoluserver.com mail/msn : okaragulle@hotmail.com |
|
||||
|
iyi guzelde turk sıtelerıne ne kadar guvenebılrıız boyl bır durum soz konusu;
posta tr nı narkasında omnıs var denılıyor ![]() bayposta nın arkasında izhost.com var izdns.org baybul.com vs... adamlar tr deil domai nsatışına başlayan frmalardan bırı, asla guvenemıyorum turk sitelerının boyle hızmetlerıne farzedelim ben aldım kullanıyorum 20.000 mail uyesı yaptım kı rahat yaparım bunu zorlanmadan, adam boyle kapatacak ne oalcak belkı o adam maili buyuk işler için kullanıyordu veya her yere onu vermıştı ne oldu mağdur oldu işte sonra uğraş dur....
| Stil | |
|
|