![]() |
|
|||
|
Heryerdeyiz,
İkisi de oluyor. Mesela itiraf.com un bağlı bulunduğu şirket http://www.ebiuniverse.com . http://www.itiraf.com/popup/reklamolayi4.asp . Bu tür siteler gözden kaçmaz. Turkcell, avea gibi markaların reklam araştırma departmanları ya da bunun için kullandıkları aracı şirketler var. Ben de zamanında turkcell ile iletişime geçmiştim. Verceklerini düşündüğümden değil ya denemekte fayda var mantığıyla o zaman cevap gelmişti. Bu dönemki internet reklam harcamaları dolduğundan alamayacaklarını, bundan 3 ay sonra mı 5 ay sonra mı tekrar iletişime geçmemi söylemişlerdi.
|
|
||||
|
Evet biraz araştırma yaptım ve sonuca ulaştım
![]() Bu saydığım siteler ve firmalar reklamz ile ortak çalışıyorlar... Acaba bu ve diğer ajansların reklam ağına girebilmek için belirledikleri kriterler nelerdir? @uslanmaz, @permission Teşekkürler...
|
mail atarsın sana bir form gönderir irem hanım.
aradıkları kriterler Sitenin temel hedef kitlesi. bayan ziyaretçi profilin ne düzeyde Girenlerin yaş ortalaması ne Sitenin üye sayısı kaç sayfalanın gösterim sayısı kaç Falan filan gibi soruların oldugu bir form gönderirler ve derler biz sizi ararız uygun bir reklam olursa ama aramazlar En önemli şey hedef müşteri kitlesi.internet reklamcılığında şu temel kriter vardır "Herkeze hitap eden bir site aslında hiç kimseye hitap etmez.Ve o sitede reklam olmaz" Günlük hiti 1000-1500 olan ve sadece bayanların girdiği bir siteniz olsun çok rahat reklam alabilirsiniz. günlük hitiniz 10.000 olsun ama sitenizin ziyaretçi profili belli olmasın, reklam almanız imkansız gibi birşey. çok basit bir örnek: iyinet forumuna niye hosting şirketleri reklam veriyor çünkü hedef müşteri kitlesi olan webmasterlar takılıyor diye.Belki verdiği reklamın geri dönüşü olurda bir kaç hosting paketi satarım düşüncesindeler vesaire vesaire... |
|
||||
|
Alıntı:
Vall reklamz.com hiç mail atmayın derim.. hiç tınlamazlar.
|
Alıntı:
Şanslı olduğumuz bir konu var demekki herkese hitap etmeyeceğiz sadece belli bir renkte olan kişilere hitap edeceğiz ![]() İyi Çalışmalar...
| Stil | |
|
|