![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
benim babam da akciğer kanserinden vefat etmişti..çok uzun seneler oluyor tabi. 22-23 yıl önce.
Tıp sadece kansere çare bulamadı..ve bulunması da çok zor görünüyor.. Geçmiş olsun.Allah kurtarsın |
|
||||
|
Aşağıdaki bağlantılar belki yardımcı olacaktır:
www.herbalistatabay.com www.kanser-tedavisi.com www.nonibu.com Geçmiş olsun, acil şifalar.
thm.web.tr - Telekomikasyon Faaliyet Belge No: 440 (24.04.2008) Konu tHm tarafından (2005-06-20 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun içinde bulunduğun durumu anlayabiliyorum, öncelikle sana tavsiyem insanların çaresizlikleri ve zaaflarından yararlanmak ve bunlardan kar sağlamayı amaçlamak dışında hiçbir amaçları olmayan ve yukarıda örneği görülen bir kaç link gibi hiçbir yere para kaptırmamandır. Şu an için tıp birçok kanser türü için çare bulmuş olsada bazıları için halen eksik kalabilmekte. Pankreas ve Akciğer gibi bazı organların kanserleri ise tıbbın -bazen- çaresiz kalabildiği kanser türlerindendir. Cerrahi uygulanabilirliğin de önemli olduğu bu hastalıklarda ne yazık ki belirttiğin metastaz durumu cerrahiyi çoğu zaman uygulanamaz kılmakta. Herşeyden önce doktorlarının tavsiyelerine uymanı ve önerecekleri radyoterapi, kemoterapi ve benzeri tedavi yöntemlerinden kesinlikle vazgeçmemenin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum bu tedaviler yaşam süresini uzatmanın yanında yaşam konforunuda çok olumlu yönden etkileyebilmekte. Bir çok hastanın gerek çaresizlik gerekse bilgisizlikten başvurdukları yanlış alternatif yöntemleri ; hastayı normal durumundan da kötüye taşıyabilecek durumlardan kaçınabilmek için -eğer denemeyi düşünüyorsanız dahi- doktorunuza danışmadan asla uygulamayın. Bu gün için tıbbın gerçekten önemli sayılabilecek veriler elde ettiği birkaç yarı-alternatif yol vardır sana tavsiyem bunların dışında hiçbir şeyi kullanmamanız. Bunların en başında geleni -bir kaç küçük ülkenin tek gelir kapısı dahi olan- "Köpekbalığı Kıkırdağı" dır. Bir diğeri son yıllarda kanser "oluşumuna" adhezyon basamağında -yani yeni oluşan kanser hücrelerin metastaz yapmada ilk basamaklarından olan yapışma hareketi- nde blok koyduğu ortaya çıkan Yeşil Çay'ı Günde en az 4-5 büyük fincan tüketmenizi de öneririm. Ayrıca yine prostat kanseri üzerinde olası yararları araştırılan ve muhtemelen tüm kanser çeşitlerinde olumlu etkileri bulunabilecek brokoli ve domateside bol tüketmenizin olumlu yanı olacağını düşünüyorum. Son olarak tavsiyelerim zeytinyağı dışında hiçbir yağ tüketmemeniz, sarımsak, soğan, ısırgan otu ve tohumunu diyetinize eklemenizdir. Tekrar üzerine vurgulayarak söylüyorum ki doktorunuzun önereceği asıl tedavi türleri olan kemo/radyo terapi vb. yöntemleri dışladığınızda yukarıdakilerin yalnız başılarına kanıtlanmış hiçbir tedavi edici etkisi yoktur. Halen tıbbın üzerinde çalıştığı yöntemlerdir ve -doktorunuzun sakınca görmediği durumlarda-tüketmenizin hiçbir zararı bulunmayacağı ancak getirilerinin olacağı yarı-alternatif yöntemlerdir. Tüm hastalıklarda moralin tüm ilaçlardan daha önemli olduğunu hatırlatarak burada önerilerimi sonlandırıyorum ve yeni mezun bir doktor olarak hertürlü sorunu çekinmeden ve hiçbir karşılık talep etmeden cevaplayacağımı belirtmek istiyorum, senden ricam 100-150 milyon gibi komik paralar için umut tacirliği yapan ve yukarıdaki cevaplarda benzerleri görülen sitelerin sahibi (sözüm meclisten dışarı) insanlara asla aldanmaman. Özel meselelerinin özel kalması için hertürlü sorun için bana inan@hekim.net adresinden ulaşabilirsin, tekrar geçmiş olsun Önerdiğim bir kaç sayfa: http://www.gata.edu.tr/dahilibilimle...ji/akciger.htm http://www.gata.edu.tr/dahilibilimler/onkoloji/aile.htm Kanserin İnsan Yönü |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|