![]() |
|
|||
|
Ne kismettir bilmiyorum ama yaptigim butun tasarimlari artik en az 3-4 yerde gormeye basladim. Bakin burda ne var ...
www.chatteyim.net ( calanin sitesi ) www.evliler.com ( benim sitem ) Bu kadar olmaz. Sagda ki son 10 uye yazisini bile degismeden adam kendi sitelerini yazmis. "Hirsizlik sicak bir yemek gibidir yedikce tadina doyamadiklari icin hep calmaya devam ederler" Fatih Sultan Mehmet... Iyi calismalar.
|
Merhaba, az önce bende bir baslik acmistim. tasarim iyi olunca dayanamiyor vatandaslarimiz
![]() 1. Site www.chatmekani.net 2. Site www.bahanem.com güzel yurdumun cirkin insanı mı diyelim?
|
|
||||
|
Alıntı:
+ Yüz milyar ; murme sen nekadar anti bir insansın boyle ya ? bukadar zamandır bu forumdayım senın kadar etrafa saldıran birisini daha gormedim. |
|
||||
|
Alıntı:
---------------------------------------------------------- konu dağıldığı için özür diliyorum. |
|
|||
|
Bir tasarim ne kadar kotu olursa olsun eger emek verilmisse hersey goz ardi edilerek ilk etapta emege saygi gosterilmelidir. Emegimize saygizlik ediliyor bunu gostermek isterken ustune suclanmak bizi kiriyor hatta bazi seylerden sogutuyor. Evliler.Com 'un tasarimi cok super demedim ama soyledigin kadar da assaglanacak birsey degil. Orta duzeyli bir site. Renk tonajlari birbirine uyumlu oturakli bir site.
Biz sitelerimiz hakkinda yorum yapilmasini istedigimizde yeni web siteleri kismina yazip burda ayni ortami paylastigimiz arkadaslarin yorum yapmalarini eksiklerimizi gidermelerini zaten istiyoruz. Bu kategori farkli o kategori farkli. Eger o kategoride olmus olsaydi sozlerine sadece boyun egmek dusecekti. Hic yoktan pm atarak soyleyebilirdin tasarimlari begenmedigini. Eger varsa senin bir web siten burda acikla bizde degerlendirelim internet kullanicisi olarak. Iyi calismalar...
|
o tasarım çalıntı 1 her türlü kanıtlarım 2. ordaki içeriklerin coguda netten toplama nete kazandırdıgım nerlermi var dersen
www.birlikgumruk.com www.ore.com.tr www.nepiva.co.uk www.nurdalmermer.com.tr www.kentmadencilik.com.tr www.ozonmar.com www.domino.com.tr sadece bunlar bazıları.... |
|
||||
|
Yorumsuz:
http://forum.iyinet.com/showthread.p....domino.com.tr Domino.com.tr'yi ele alalim. O boyutta bir projede kodlayan ve tasarimi yapan arkadaslar meta'lara da olsa bir imza birakirlar. Cok profesyonel calistigini, imzaya ihtiyac duymadigini iddia edersen daha zor bir durum. Forumdan biri cikip www.bascuda.com'u yada msn.com.tr'yi yaptiklarini soylerseler, en az sana inandigimiz kadar inanmamiz gerekir. Kaldiki referans olarak gosterdigin seylere saygi duyulmasini istiyorsan once sen saygi duymayi ogrenmelisin. Uretilen herseye muhalefetin var. Biri scriptini satar, "ben aynisini 4'e biri ucrete yazarim" veya "Heryerde bedava bunlar. basit degisiklikler yap seninde olur" yada "Cok pahali ya" gibi yorumlarinla tanidik. Aynisini 1/4'une yazmani anlarim, serbest piyasadir. Ama yazabilecegine dair umut yok. Her yerde bedavasi varsa, bul , turkce dil dosyalarini yaz, yorumunun altina not dus. Cok pahali diyecegine, otur sende yaz. Sevgiler seninle bak..
| Stil | |
|
|