![]() |
|
|||
|
merhaba arkadaslar bu webservis kafasina gore uye mi siliyor ben bugun ilk10 a girdim uyeligimi silmisler vede neden silindigine dair bi mail filanda gelmedi helal olsun valla ne diyim
|
|
|||
|
Katılmıyorum... Mustafa bey ile binlerce insan çalışıyor ve hepsi memnun.. Bende webservis ile çalışıyorum ve inanılmaz memnunum kendilerinden.. Hatayı biraz kendinzde arayın.. Bi şe olmasa üyeliğiniz silinmez.. o hiti nerden aldınız??
|
|
|||
|
hiti nerden geldigini soylemek zorunda degilim ama site adresimi vereyim trmuzik.info sitemi inceleyebilirsin silinmesi için bi sebeb varmi ? suan iyinet.com da 15. sirada webservisde 16. idim sildiler saolsunlar.
|
|
||||
|
Alıntı:
ben sadece zirve100 ü kullanıyorum ve adamlar hakkaten çıkarmıyorlar hergün ilk 2 deyim ve çıkarmadılar nezamandır. İlgisiz hayatta kullanmam diyordum ama ummadık taş baş yardı diyebiliriz. Gerçekten ne anormal hit düşüşleri oldu burdaki gibi nede webserviste olduğu gibi listeden çıkarma. www.zirve100.com (hakedene baclink kazandırmak istedim )
Konu ..::aTi::.. tarafından (2005-05-22 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Arkadaslar www.klarnet.net ve www.sanalist.net Sitemi Sildiler... Sanalist.Net Popup Bir Liste Ve Ona klarnet.net uzerinden popup çıkısı veriyordum.. gerekce olarak sanalist.net e haksız yere hit gonderdiginiz icin siteleriniz silindi dendi..
|
|
|||
|
Webservis Sanirim Ustteki Sürekli Birinci olan Sitelerine çalişiyor Sanirim.. Ama Olsun Biz kalitemizi belli ettik.. iyi bir imajimiz var.. webservisi istatistik olarak tutuyorduk. olsada sorun değil olmasada..
|
|
|||
|
Dertlerin kalkinca saha bir sitem yolla webservise gorecek gunler var daha aldirma gonul aldirma gonul aldirma. Gorecek gunler var daha aldirma gonul aldirma aldirma gonul aldirma gonul aldirma...
Aldirmayin arkadaslar gorecek gunler var daha ...
|
Yok yaw Bir Ton Açıkları var.. Once oNlari kapasinlar sayac kodlarinda hile yapmayi iyi biliyor.. cep telefonu ayagına text reklam koyuyorlar sitelerine.. Googleda yer almak için.... webservis.com.tr nin reklamini yapıyorlar
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|