![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Parasız arama motorlarına nası kayıt yaparım.altavista google falan kayıt yaptım ama 1 haftadır aramada gözükmüyor.Keywordleri hazırlamış. Bu iş için netice veren programlar var mı? Yoksa biirer birer mi kayıt gerekli*Bir kaç tane olsa bile yeter.Yardımcı olacaklara teşekkürler..
|
|
|||
|
Dostum hiç tek tek kadetmene gerek yok internette birçok sitede kaydet me programları ve online kaydetme siteleri var
www.kaydet.com 640.000 arama makinasına kaydediyor... |
|
|||
|
google'a kaydetmek için alttaki linki kullanabilirsin.
Yalnız indexlemesi bazen 1 ayı buluyor.Ama denemeye deger. http://www.google.com/intl/tr/add_url.html Ayrıca benim siteme de ekleyebilirsin.Çok fazla bir getiri vaat etmiyorum ama bulunmasında fayda var diye dusunuyorum... ![]() http://www.levocan.com/adresbank/linkekle.asp |
|
|||
|
hocam bende bi program var
( kusura bakma adını veremiyegim ) normalde ücretli yapıyordum ama bu sefer liğine beleşe kaydedebilirim siz bilgilerinizi verin ben hemen kaydedeyim ...... hadi bu kıyagımıda unutmayınnnnnnn
|
Alıntı:
|
|
|||
|
dediğim gibi bu program ın ismini veremem
o zaman bu program ın bi kıymeti kalmıyorrr ve benim para kazanma yollarımı kendim kesmiş oluyorummm ama dediğim gibi isterseniz ben bi kereliğine ucretsiz kaydedebilirim
| Stil | |
|
|