![]() |
|
|||
|
Domainlerini geri alabilmen için domainleri alırken isim soyad kismina girdigin isimde kimlik, ehliyet yada pasaport olmak zorunda bunlardan birini taratarak karsi firmaya gonderirsin ve domainleri geri alirsin. Ama isim soyadi sallamisan almaz sansin bence %0
|
|
||||
|
Diyor ki:
3 domain isminin (taklaciguvercin.com, evciltoplist.net ve guvercinci.com) Registrar DirectI ye transfer edildiğini ve bu domainleri yönetmek için control paneli istediğini belirttiğin bir faks göndermen gerek. Bu faksla birlikte kimlik bilgilerini sürücü belgesi veya pasaport kopyası olarak göndermen gerekir. Ayrıca faksta geçerli bir email adresi yazman isteniyor. Verecekleri control panel giriş bilgilerini bu adrese gönderecekler. Yani isteğinin resmi olması için faks istiyorlar, domainlerini sana verecekler ama DirectI den erişeceksin. Geçmiş olsun. |
|
|||
|
domainini yürüten elaman www.turkishdomains.com forumlarına takılıyor..sedo hakıında milletten bilgi istiyor. nickide kabuk...
|
|
||||
|
sonunda tekrar açıldık.. ilgilenen herkese teşekkür ederim..
www.evciltoplist.net www.taklaciguvercin.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|