![]() |
|
||||
|
Arki'ler hoscakalın forumu bırakıyorum.
Msn'de gorusuruz.. Saygılar.
|
Alıntı:
Hoscakalın..
|
Alıntı:
teşekkürler ovetto.. dünkü konu için p.m. atmıştım sana. bundan sonra bi şe olursa msn adresimi biliyorsun... tekrar saol..
|
Alıntı:
dediğim gibi ben aranızdan ayrılmıyorum. msn adresim de her zaman olacağım. istediğiniz zaman her konu hakkında konuşabiliriz... Edit : 1 msj daha yazmicam. 1000 olmayacak onun için edit yaptım. haftaya istanbuldayım maça gidiyoruz gelecek olanlarla iletişime geçeriz... görüşmek üzere..
# muratozcirpici Konu muratozcirpici tarafından (2005-05-12 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
MoD kimler geldi geçti eski ortamı biliyormusun ? açıkcası bende soğudum aman salla 3-4 gündür mesaj atmıyorum. Atsamda pek bilgi olsun istemiyorum içinde çünkü paylaş paylaş sonra bütün tadını bi anda kaçırsınlar. ben sadece iyinet ortamından bulduğum dostlarım için iyinetadmin e teşekkür ediyorum. forumu takip ediyorum tabiki ama son 3-4 gündür mesaj bile atmadım adam gibi ... sanırım bilgi yerine göre paylaşılacak kadar basit birşey değil. zamanla anlıyor insan. WhiteKey, besiktaslim, bide bu isimle biçok şey yazdım artık sadece kendimle ilgili bir konu veya benzeri bişey varsa yazıyorum. benim msn forumu aratmıyor zaten sağolsunlar ne var ne yok geliyor ![]() hani zincirleme olay falan yaratmak için demiyorumama bundan sonra bende yazmayacağım. Bazıları çok çocukca olduğu sürece seviyeli bir forum buldum cins bir isimle orada takılıyorum. reklam falandda yapmak değil amacım forum ismide vermicem. araya sıkıştırıyım dedim zaten tatil yapana kadar kendime gelemem kolay kolay ![]() murat da zaten en iyi kararı kendi verir arkadaşlar çok dokunuyor bazen bazı şeyler altında başka bişeylerde vardır belki tek haraket doldurmaz adamı bu kadar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|