![]() |
|
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Alıntı:
Kimin ne kadar şerefli oldugu ortada. Ben hal hatır sorma konusunda daha iyiyimdir gülüm. Tabaklar mah. Hattat Emin Barin cad. No : 10 Bolu. ********* Yeni Mahalle Gunes Sokak No : 10 / 5 Bu adreslerin ikisinede gelip yakinlarinin ellerinden opecegim. Öyle telefon arkasindan küfür etmekle oluyorsa 0535 324 86 68 Buyursun etsinler beklerim. Ama yanlarina gidildiginde senin gibi kiviranlar cikmasin ![]() Hadi ufaklık. Git kumda oyna
|
hmm başlığı okudum mesajın içeriğiyle bağlantı kuramadım. tahmince senin ve bir kaç kişinin 'özel tartışma' çatı altında olabilecek başlıklardan biridir. yine peş peşe sadece 5-6 kişiyi ilgilendiren mesajlar atılıp diğer büyük kısmın ne söz hakkı doğar nede olayla ilgisi olur ve ben şahsen bu tür mesajlardan (ki çoğalmaya başladı) gayet rahatsız olmaya başladım, bu benim düşüncem ve fikrim.
Yani hiç olmazsa off topiğe taşıyın veya öyle bir belirleme yapın lütfen. bunalım yaratmayın forumda, rica ediyorum. |
|
||||
|
wasGer : www.chandranorth.info/hayat/ Okursan biraz anlarsın
|
beyler adres telefon yazılmaz
burası forum yaw, lütfen relax..
|
olum ben ispiyoncu degilim hileci insanlari hiç sevmem senin onundende soyledim hile yaptigini arkadandanda soylerim kime ise sen milleti kandirdin iyi bok mu yedin yani bu normal bir insan işimi akıl mantık işimi bu kadarmı zekice bişi yok cok zekicemiş yok bilmem neymiş biraz onuru olan aglar be millet parası ucmuş bu milletle taşak geciyır yuh yuh
|
|
||||
|
Alıntı:
msn de de durumu anlattım sana. Erhan ın bunu yapmadı, ona bunu yaptırdılar. bütün foruma sedoyu öğretti. (belki ilk söyleyen elmasım olabilr ama öğreten oydu) ve herkes ondan yardım aldı herkes ondan öğrendi bence. ve şimdi bütün herkes arkasından konuştu bir şeyler yaptı. o da kimin ne olduğunu anlamak için böyle bir yöntem uyguladı. ama doğru ama yanlış orasını bilemem. sonuçta başarılı oldu. oyununa herkes düştü. olayı daha fazla uzatmamanız dileğiyle...
|
Alıntı:
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|