![]() |
|
||||
|
Noter de tastik edildigini biliyorum . Birde şöyle yaparsan daha iyi olur yani domaini uzatırsın diyelim 2010 yılına kadar o faturayla notere gider oyle tastik edersin
Turkticaretten alacagın faturada tüm domainlerin aynı faturada olmasını sağlaman daha iyi olur. Fiyat olarak ne kadar harcarsın bilmiyorum ama fazla birşey olacagını sanmıyorum Yakında bulunan bir noterden bilgi alman yada avukat olan birisinden bilgi almak en doğrusu |
|
||||
|
Turkticaret uyanmadan hemen namecheap ya da register.com'a transfer ediyoruz ve noter amca ile uğraşmıyyoruz,
|
Şu an 1 domainim nocstar'da bulunmakta ama ben onu turkticarete almak istiyorum. Çünkü bana fatura yolluyorlar. Bu yüzden güvenilir geliyor. O faturayı noterde onaylatsak herhalde başımıza bie felaket gelmez ondan sonra. Türkiyede turkticaretten daha güvenilir bir firma varmı bilmiyorum? Tek kötü yanları herşeyde para istemeleri. Şu ana dek domainlerimin başına kötü bir olay gelmedi orada.
|
turkticaret.net panelindeki domainlerin o panelden baska yere cekılemez yada turkticaret.net el koyamaz o fatura senın elindeyse turkticaret.net el koysa bile mahkemeye verırsen turkticaret.neti alırsın karsılıgında
notere gerek yok bence cunku fatura bi nevi guvence.. mailini cok iyi kontrol etmelisin bence hacklenemeyen ve en saglam mail yahoo.com dan al ve o maili admin maili yap turkticaret.net panelin hacklense bile transfer edemezler cunku turkticaret.net de register-lock da duruyor domainler.. mail adresini hacklemedıklerı surece bişi olmaz.
| Stil | |
|
|